View Single Post
Vechi 13.11.2009, 16:31:54
Floar3's Avatar
Floar3 Floar3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Draga mea in primul rand psalmii au fost scrisi de David.Iisus Hristos e fiul fagaduit din vechime, inca de la caderea lui Adam in pacat, Fiul fagaduit lui Adam , lui Avraam, lui Moise a lui David si a tuturor.Dumnezeu a facut legamant cu David ca sa nu lipseasca urmas de pe tronul lui , si l-a marit tare ca prin Hristos tronul lui a ajuns acelasi cu tronul lui Dumnezeu.Vezi de ce ti-am zis eu tie cu psalmii cum sta treaba?Sincer , personal eu nu iti recomand sa citesti din psalmi.Este o carte plina de intelesuri.Iisus Hristos este un arhietip al tuturor oamenilor si in El s-au implinit desavarsit toate fagaduintele lui Dumnezeu.Tie ti-a fost dat sa cunosti tainele imparatiei lui Dumnezeu , pentru ca te-ai nascut in credinta cea adevarata, dar tine minte un lucru la atitudinea ta nu meriti perlele astea, dar eu ti le dau pentru ca te iubesc, si esti sora de-a mea.Vad ca ai inceput sa ai o abordare buna , sper sa mentii cursul.Nu mai intra in discutie cu sectari ca usor poti pica in gura lor.Foarte bine imi place de tine ca, cercetezi sa continui tot asa si la mai bine.Domnul sa fie cu tine, Floar3!

Doamne ajuta! Dănuț
Uite ca de data asta mi-a placut tonul tau :) daca vorbeai asa de la inceput nu cred ca mai ajungeam sa am atitudinea de mai inainte. Atata doar te sfatuiesc ca altadata sa ai grija cum iti alegi cuvintele ca se inteleg multe prin "inspaimantat", dai impresia ca tu te crezi mai luminat de Dumnezeu iar ca altii iti sunt inferiori tie. Daca Dumnezeu ne-a dat un dar sau ne-a facut sa intelegem tainele Imparatiei, trebuie sa dam mai departe ceea ce am primit si nu sa reactionam cu scarba sau dispret fata de altii care poate din graba sau ratacire, n-au ajuns la intelegerea noastra. Toti avem partasie la Imparatia lui Dumnezeu si nu se cuvine sa ii zici cuiva ca nu merita "perlele" doar pentru ca nu e ortodox. Dimpotriva, la judecata s-ar putea ca tot noi sa fim de vina pentru ca n-am stiut sa ii intoarcem pe semenii nostri pe calea cea dreapta.
Iti multumesc pentru lamurire si iarta-ma daca te-am suparat

Doamne ajuta!

Last edited by Floar3; 13.11.2009 at 16:42:19.
Reply With Quote