Citat:
În prealabil postat de anna21
1. Nu sunt Scripturile insuflate de Duhul Sfant?
2. Exista documentare despre..
(3. Fiecare crede in ce vrea.. tu ai ales si esti fericit cu alegerea ta: 1/2 aici, 1/2 acolo, just in case. Eu am ales intai sa cred si daca vrea Dumnezeu, inteleg. Ca daca nu cred, toata stiinta mea va fi zero la judecata.. sau nu crezi nici in Infricosata Judecata?)
|
1. Sunt in mare parte, INSA au schimbat atitea miini pina au aparut la lumina ca nu mai stie nimeni de cite ori au fost "filtrate" FARA prezenta ADEVARULUI si implicit a Duhul Sfint!
2. Serios, si care-s alea sau iar faci manevre de cistig de cauza asa arbitrar? ..care alea de pe Discovery/History Ch?..si unde sunt orasele distruse din imaginile respective?
3.Pardon, daca crezi in lucruri care nu au nici o logica, deci SUNT MINCIUNI IN CARE TU TE-ai COMPLACUT la Judecata aceste aspecte vor fi tratate ca PACAT, in caz ca nu stiai
Cred chiar foarte serios in Judecata de Apoi insa clar ca nu in termenii tai!...ca credulitatea nejustificata si ne-verificata va fi nulificata...imi pare rau! asa ceva nu cred, fiecare exemplu de minciuna de sine va fi sanctionata!
"Eu vi l-am trimis pe Mingiietorul pentru clarificare si intelegere instantanee, insa voi ati ales sa va mintiti pe voi insiva cu alte bazaconii"