View Single Post
Vechi 13.11.2009, 20:03:55
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Visele premonitorii exista.Mai citeste despre acest lucru,mai mult pot exista vise care in viitor se intampla intocmai.Cunosc oameni care au avut astfel de vise.Evolutia pur si simplu nu are nici un fel de explicatii.Raspunsurile pe care le dau evolutionistii la acele intrebari despre corpul uman,pentru mine par replici din comedii.Sa fim seriosi,oricat de mult ar incerca sa sustina contrariul trebuie sa admita ca omul e o fiinta unica,nu poate fi considerat animal.
Nu exista vise premonitorii, exista doar citeva vise care mai apoi seamana cu ceea ce se intimpla, simple coincidente influentate oarecum de viata personala a visatorului.
Citat:
In ceea ce priveste discutia despre forma pamantului,asa reprezenta atunci "stiinta"(oare a evoluat si ea?:)).In original,in acel verset din Isaia apare cuvantul de sfera.
O fi, nu zic ca nu. Dar prima evaluare stiintifica a formei Pamintului a fost facuta de greci cind au masurat circumferinta acestuia.
Citat:
Mai gandeste -te la ce spui.Dar totusi nu ai raspuns la acele intrebari despre care am mai tot vorbit pana acum,tind sa cred ca nu ai raspunsuri asa cum am banuit.Oricum ti le mai aduc in prim plan:
Omul domina lumea la toate capitolele.Oare de unde si de ce are omul aceste capacitati,daca este un "animal",o "primata" evoluata?
Iar eu ti-am raspuns de citeva ori: omul nu domina lumea, ce doresti mai mult?

Citat:
De ce nu au aparut aptitudini similare si la alte animale?
Pentru ca nu era necesar sa apara si la om, a fost o intimplare favorizata de mediul in care traia atunci stramosul omului.
Citat:
De ce evolutia "nu mai continua",adica din om,omul sa continue sa se transforme in altceva?De ce din maimute nu mai continua evolutia spre oameni?De ce doar unele maimute au evoluat spre oameni si altele nu?
Omul nu mai este cel ce era cind s-a despartit de cel care a dat nastere maimutelor, asta inseamna evolutie si evolueaza in continuare, inaltimea omului european este unul din elementele cele mai vizibile. Pot exista evolutii spectaculoase, si eu sper sa nu vina acele momente, cind clima se va schimba in mod dramatic.
Maimutele nu mai evolueaza spre oameni din acelasi motiv pentru care chinezilor le scade inaltimea si europenilor le creste: exista sau nu o constrangere evolutiva pentru aceste caracteristici.