View Single Post
Vechi 13.11.2009, 21:50:14
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Lacrimi ai spus:"Se bazeaza doar pe cateva versete, pe care de obicei le scot din context."
Da-mi cateva exemple,mie nu imi plac acuzele fara dovezi,indiferent daca sunt eu acuzat sau eu contrazic.Asa e corect.

Daca citesti ce a scris Danut, exact la asta m-am referit si eu.
"Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși;
9. Pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim.
10. Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, față către față; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaște pe deplin, precum am fost cunoscut și eu."

Doar in doua capitole din Noul Testament se vorbeste de "vorbirea in limbi" ("Faptele Apostolilor" si "Corinteni") si aici doar in cateva versete. In Corinteni de exemplu daca citesti pana la capat Epistola, vezi ca Sfantul Apostol Pavel spune clar (vezi citatul de mai sus) ca "darul limbilor va inceta" dupa ce neamurile se vor intari in invatatura Evangheliilor (si poate dupa ce Biblia va fi publicata si la indemana oricui)