Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Multumesc Mihail esti o comoara la casa omului!
Poate acum intelege si ea despre ce pacat este vorba, intradevar mai subtil decit desfrinarea, insa dupa mine atirna mai greu la balanta
|
1. Nu, nu am inteles nimic despre ce pacat vorbesti (altul decat a crede in potop si distrugerea Sodomei!).
2. Mihailt vorbeste despre altceva. Chiar asa: sarcina de clasa 1: poti spune care este ideea principala in postarea lui Mihai?
3. Poti spune care era subiectul discutiei noastre?
Raspuns: incredulitatea ta in relatarile biblice: potopul si distrugerea Sodomei.
Te citez:
Citat:
Alegoria aceasta si povestea lui Lot este una din favoritele mele din VT insa tu aici o ridici la rang de dogma si realitate!
Unde sunt dovezile tale istorice ca sa sustii sus si tare(caracteristic tie) ca Dumnezeu a pedepsit doua orase intregi "..INCA de pe acest pamint"
Unde-i dovada ca potopul a existat, sau ar fi putut sa se intimple?
|
.
Eu ti-am raspuns ca Biblia este inspirata de Duhul Sfant.
Tu ai raspuns pe aceeasi linie de neincredere in adevarul Scripturii:
Citat:
Sunt in mare parte, INSA au schimbat atitea miini pina au aparut la lumina ca nu mai stie nimeni de cite ori au fost "filtrate" FARA prezenta ADEVARULUI si implicit a Duhul Sfint!
|
si ca sa-ti dai dreptate imaginezi pacatul de a crede in lucruri "ilogice". Pacat definit de tine: nu exista in realitate un asemenea pacat! Dimpotriva, exista o categorie de minuni dumnezeiesti care sfideaza logica (cum ar fi nasterea din fecioara!)
te citez:
Citat:
daca crezi in lucruri care nu au nici o logica, deci SUNT MINCIUNI IN CARE TU TE-ai COMPLACUT la Judecata aceste aspecte vor fi tratate ca PACAT, in caz ca nu stiai
|
Mai esti cu mine sau te-am pierdut din nou?
Bun, acum spui ca Mihai iti da dreptate in legatura cu acel pacat de care trebuie eu sa dau socoteala.
Concluzie:
Explica-mi, te rog:
a) in ce consta pacatul de care ma fac vinovata cand iau ad literam relatarile biblice.
b) in ce fel Mihai iti sustine punctul de vedere?
Ti-am scris pe puncte 1, 2, 3 si a, b.. ca sa nu mai fi confuz cand citesti. Te rog sa-mi raspunzi punctual, nu sa-mi faci compuneri!