14.11.2009, 17:56:30
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de glykys
  Bravo, Anna! Asa gandesc si eu. De multe ori, cand nu ne convine ceva, dam vina pe altii, nu ne gandim ca, de fapt, la noi, e problema. Scuza-ma, Theofan, dar ti-ar fi mult mai bine daca ai abandona orgoliul acela masculin ca nu ai fost tu primul din viata ei! Intr-o casatorie, sunteti DOI, nu TU cu nevoile, visurile, orgoliile tale. Ea te vede numai pe tine, tu ar trebui sa o vezi numai pe ea! De ce te-ai mai casatorit cu ea daca ti se pare ca nu o iubesti? O casatorie e, din ce am vazut eu la cei din jurul meu, jertfa si sacrificii, nu e basm dulce si roz. Acum, acele sacrificii se fac din iubire, ce-i drept, dar nu e iubire cu aripioare, e iubire incercata, in care ti s-a topit mandria, parerea de sine, mofturile si fasoanele.
|
Eu cred ca gresit sa spui ca nu e un basm dulce si roz. BA DA, e si basm dulce si roz, vata de zahar si vin imbatator. Dar SI incercari, durere, si frecus.