View Single Post
Vechi 14.11.2009, 18:25:40
theofan theofan is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.01.2009
Implicit

Anna, am citit tot acel topic cu atentie si in loc sa ma vindece... m-a rascolit.

Acolo, scrii ca vrea sa se casatoreasca cu tine si cu cealalta nu a vrut. Aici, a vrut sa se casatoreasca cu primul, dar pe parcurs s-a convins ca nu merita si acum zice ca ii da slava lui Dumnezeu ca a impiedicat-o sa se marite cu acela. INSA A AVUT O PERIOADA DE CATEVA LUNI CAND A VRUT SA SE CASATOREASCA CU EL! MA SCOATE DIN MINTI IDEEA ASTA!

Mie imi zice ca ma iubeste cu mult mai mult, ca aceea nu a fost iubire adevarata, acum si-a dat seama ca era o vrajeala de tinerete. De aceea simt nevoia de dovezi de iubire, sa simt ca sunt singura ei iubire si ca primul nu a contat.

E un sentiment f chinuitor, as vrea asa de mult sa scap de gelozia asta!!!!!! Si e numai pt trecut, ei au rupt orice legatura de cativa ani! Dar cand vad ca deschid subiectul (din cauza obsesiei mele), se enerveaza ca nu uit...

Si inca ceva: e aberant ca as vrea sa cunosc si eu acea persoana? Vreau sa vad daca arata mai bine ca mine.

Am intrebat-o de numele acelei persoane si acum... sa ma iertati, dar imi e mult mai greu sa ma rog acelui sfant care are acel nume, pentru ca rostind numele sfantului, imi amintesc de persoana care nu imi da pace in minte... Si care cred ca nici nu stie de existenta mea, si probabil nici nu-i pasa!
Reply With Quote