View Single Post
Vechi 14.11.2009, 19:02:10
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Theofan, n-o sa te ajute sa-l vezi pe baiatul respectiv. Fosta prietena a prietenului meu nu arata fizic asa bine ca mine, dar nu m-a ajutat cu nimic.

Uite, topicul pe care eu l-am deschis nu m-a ajutat cu nimic, decat sa-mi descarc sentimentele negative, dar nu m-a linistit nici un raspuns.

Pe mine m-a linistit el, prietenul meu pentru ca m-a convins ca ma iubeste mai mult decat pe oricine din trecut.

Daca ea spune ca te iubeste pe tine, incearca sa o crezi.

Ceea ce voiam eu sa adaug este ca atunci cand cunosti iubirea adevarata si te unesti cu o persoana total, toate celelalte "iubiri" sunt joaca de copil. Iubirea cea mare e doar UNA. E nedemn pentru tine sa te compari cu fostul. Tu esti Regele, el e doar unul din multime. Si chiar si in relatia sexuala, ia spune tu, cu cine e mai bine, cu Regele sau cu unul din multime?
Daca inca nu esti sigur ca esti Unicul, comporta-te tot timpul ca si cum ai fi. Cucereste-o mereu, incant-o mereu. Crede-ma ca poti sa fi pentru ea ceea ce nimeni niciodata nu a fost si nu va mai fi.
Citeste bine ce a spus si anna21.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote