146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(VII)
146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --
CN: S-au întâmplat.
MIH: ...dar ...dar cei care le-au făcut...
CN: Deja ai experimentat astfel de stări până acum?
MIH: Da, am experimentat levitația, și chiar...
CN: Ăăă... Sunt oameni care te-au văzut, făcând asta?
MIH: Da! M-au văzut și s-au amuzat. Alții... altora nu le-a venit să creadă, dar nu asta este important, important este că Eu nu fac demonstrativ aceste lucruri, și nimeni care poate să atingă acest nivel de conștiință nu o face ca un circ, ca o demonstrație, pentru că nu trebuie să-L ișpi... să-L ispitești pe Dumnezeul tău, spune Iisus în pustie. Da? Și Mă refer la cei care cer demonstrații să-l fac pe orb să vadă.(Notă : Aici, Mihăilă face din nou un număr de virtuozitate al prestidigitației verbale, echivalând vindecarea efectivă a orbirii, pe care Iisus a făcut-o de multe ori, cu o “vindecare a orbirii spirituale”, care nu este mai puțin importantă, dar este cu totul altceva) E vorba de orbul ignorant. Deci, în momentul când Eu ajut un ignorant să-L găsească pe Dumnezeu, să-și trezească sufletul la realitate, să cunoască adevărul, și să înțeleagă într-adevăr mesajul biblic, mesajul hristic, Eu l-am ajutat pe acel om să devină din orb... văzător. (Notă : Da! Dar dacă el nu vedea cu ochii trupului, nu va vedea nici în continuare, după vindecarea spirituală!) Și clarviziune... eu îi spun viziune clară a realității. Deci este mai important să vezi adevărul decât... ăă... și să știi că sunt oameni care nu au vedere fizică, și au clarviziune. Și mă gândesc la Valentina, de exemplu, din Iași, și mulți, sute de cursanți care au trecut pe la Mine, (Notă: Iar își face reclamă!) și oameni care de fapt nn... unii n-au... n-au... n-au venit la cursul Meu, dar le-am activat clarviziunea, și acești oameni pot percepe, ghidul spiritual, îngerul păzitor, și pot vedea și pot simți aura... și chipurile vieților anterioare, și mult mai multe lucruri decât un om obișnuit. Dar ei au autocontrolul și au și bun simț și nu fac un spectacol, un circ din acest lucru, deci ei nu fac demonstrații. Pentru că cine vine la Mine... vinee... ăăă...cu sinceritate și cu bun simț, nu din dorința de a face demonstrații, pentru că asta vrea doar un om infatuat, un om mândru vrea să facă demonstrații...
CN: Eu nu mă refer la asta dar pentru noi... o să spunem lucrul ăsta...o lev...
MIH: Eu nu cad în ispită cu chestia asta, așa că...
CN: Un moment în care levitezi, da? ...
MIH: Da!
CN: ...filmat, ar fi o dovadă materială, ceea ce vrea societatea din ziua de astăzi...
MIH: Da, asta ar însemna...
CN: ...toată lumea vrea dovezi, care să poată fi verificate..
MIH: ...asta ar însemna... asta ar însemna să... să-L ispitești pe Iisus, și Iisus să cadă în ispită. Asta ar însemna. Și vai pentru cel prin care vine ispita!(Notă: Subtilă amenințare, echivalentă cu “Ia mai lăsați-Mă în pace cu minunile voastre! Sau vi s-a urât cu binele!”) Deci dacă oamenii vor să vadă levitație, să se roage și să intre în extaz și o să... o să experimenteze. Eu la cursul meu predau (Notă: Iar își face reclamă!) rugăciunea inimii și anumite tehnici care permit să atingi levitația așa cum și Eu am atins-o. Dar, nu vei mai dori, în momentul ce ai atins-o, să demonstrezi acest lucru. Pentru...
CN: Deja depășești, să spunem...
MIH: Este ceva atât de ridicol și de pueril să faci circ din Duhul Sfânt, și este pe de o parte tentant, dar este tentant pentru ceilalți, ceilalți îți cer dovezi. Deci oamenii care n-au credință au primit dovezi și crede-Mă, tot așa au rămas, fără credință. Deci cine n-are credință nu poate s-o capete prin minuni și prin circ, prin spectacole, prin demonstrații, iar cine are credință, va vedea aceste minuni, în viața lui de zi cu zi.
CN: Cum este Messia ca maestru? Cum Te comporți cu cei care vin pentru prima dată, intră pentru prima dată în contact cu Tine?
MIH: Simplu. Mă prezint cu numele Meu lumesc, obișnuit și... deschis, le predau... și facem împreună aceste tehnici. Deci cursurile Mele sunt și teoretice și practice.(Notă: Iar își face reclamă!) Și le facem împreună, îi ajut, dacă vor să continue legătura cu Mine ăăă... o continuă, dacă nu, sunt liberi să plece mai departe, șii... să-Mi mulțumească sau să nu-Mi mulțumească pentru sfaturile și tehnicile pe care le-am predat, pentru exercițiile pe care le facem împreună. Cum sunt, ar trebui să-i întrebi pe ei, ar trebui ca acei care au făcut cursurile cu Mine să dea semeseu și să citim în direct în emisiunea asta sau în altă emisiune aceste păreri ale lor. Dar Eu am două saituri pe internet, unul cu Cartea și unul cu aceste cursuri (Notă: Iar își face reclamă!) pe care... de inițiere pe care le țin și...
CN: Pare a fi o perspectivă extraordinară... Messia să-Și trimită mesajele pe internet, să-i asculte pe ceilalți pe internet...
MIH: Da, de ce nu? Am spus...
CN: ...e o schimbare...
MIH: ... sunt un om natural, adaptat societății actuale, sunt ... modern.
CN: Ce înseamnă prietenie pentru Messia anului 2009? Sau ce înseamnă dușman, să spunem, pentru Tine?
MIH: ...
CN: Cum înțeleg... cum este Messia ca prieten, cum e ca dușman? S-o luăm altfel.
MIH: Ca prieten, am spus, pot fi întrebați prietenii Mei, sau cei care-Mi sunt apropiați, sau cei care vin la cursuri, și cu care M-am împrietenit, ca prieten sunt simplu, sunt natural, sunt relaxat, sunt sincer, nu vreau să demonstrez nimănui nimic, indiferent că el află sau nu află de încarnările Mele trecute, Eu sunt Același, indiferent căăă... Mă respectă sau nu Mă respectă, Eu sunt Același, deci... respect părerea fiecăruia, nu cer nimănui să creadă nimic, din contră, le cer să experimenteze, împreună cu Mine sau când vor ei acele tehnici, acele rugăciuni, acele tipuri de exerciții pe care le predau, și ei află, prin propria lor experiență, că acele lucruri, acele exerciții dau rezultate. Și apoi, abia, vin și Îmi confirmă, deci pe saiturile Mele,(Notă: Iar își face reclamă!) și saitul cu cursurile, și saitul cu această carte autobiografică pe care am scris-o, am părerile pro și contra ale celor care M-au cunoscut prin intermediul Cărții (Notă: Iar își face reclamă!) sau ale celor care M-au cunoscut prin intermediul cursurilor ca om inițiat ca un maestru spiritual (Notă: Iar își face reclamă!) , cum zic ei, deși Eu nu Mă consider un maestru, Mă consider un om ca toți ceilalți, doar că am avut unele experiențe neobișnuite.
CN:...Inevitabil trebuie să mă întorc...
MIH: Deci ca prieten sunt simplu și sincer și , ca maestru, la fel, sunt prieten, pentru că a fi maestru înseamnă a fi master , adică stăpân pe propriul tău destin șiii... capabil să transmiți o învățătură care-i ajută și pe ceilalți să fie liberi, independenți și să aibă o legătură directă cu această conștiință divină și să-și poată rezolva singuri problemele, deci nu vreau să creez niciodată dependență, vreau ca fiecare om să fie... ăăă... liber, și puternic, și să aibă o legătură directă cu Dumnezeu, fără intermediari, deci sunt un îndrumător după care îl învăț să zboare și trebuie să zboare singur, îi las să fie oameni maturi, deci să se maturizeze, să devină ei înșiși maeștri ai propriului lor destin, pentru că Dumnezeu iubește libertatea și liberul arbitru, îl respectă.
CN: Dacă e să privim... să citim Biblia, să spunem, da?
CN: Observăm că mesajele lui Iisus de acum 2000 de ani sunt exprimate într-un anumit fel, au un anumit gen de...
MIH: Parabole...
CN: ...aș spune, de informație care trebuie transmisă, eu știu? parabolă, da!...
CN: ...așa cum bine spuneai, adică, pare total diferit – merg pe ideea ta, da?...
MIH: Păi este total diferit!
CN: ...că ești încarnarea lui Mesia, da? Pare total diferit mesajul de acum 2000 de ani...
MIH: Este diferit!
CN: ...față de cel de astăzi.
MIH: Ha!Ha!
|