Ascultare?!?
Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Dragii mei prieteni nu cred că m-ați înțeles(sau poate nu am fost eu suficient de explicită!),
Cele spuse de mine se petrec de obicei la slujbele care preced hramul unei bisericii sau chiar la hram când, este foarte multă lume.Nu este vorba de o biserică anume ci de fiecare biserică în care sunt adunați foarte mulți credincioși care vin din toate parohiile,unii de foarte departe,chiar de la țară pentru a participa la aceste rugăciuni minunate care sunt privegherile.
Doamnele care vând nu sunt începătoare în ale credinței,au duhovnici îmbunătățiți la Sihăstria sau prin alte locuri binecuvântate.Cred că ele fac ascultare.
Am deschis acest topic pentru că mă frământă o întrebare.Dacă într-o zi voi primi o astfel de ascultare având de vândut tot felul de obiecte și cărți ce voi face căci nu sunt deacord cu această procedură considerând-o dăunătoare scopului slujbelor bisericii.
Da Dorin,voi discuta și cu duhovnicul această frământare a mea dar voiam să aud și părerile voastre.
|
Poate, dar cu siguranta nu le-a spus nici un duhovnic sa deranjeze sfintele slujbe!!
Ele fac aceasta si pentru ca au lipsa de educatie duhovniceasca si prin aceasta dau dovada de lipsa pentru nevoile aproapelui ...ele mai mult strica decat construiesc.