Citat:
În prealabil postat de theofan
Acolo, scrii ca vrea sa se casatoreasca cu tine si cu cealalta nu a vrut. Aici, a vrut sa se casatoreasca cu primul, dar pe parcurs s-a convins ca nu merita si acum zice ca ii da slava lui Dumnezeu ca a impiedicat-o sa se marite cu acela. INSA A AVUT O PERIOADA DE CATEVA LUNI CAND A VRUT SA SE CASATOREASCA CU EL! MA SCOATE DIN MINTI IDEEA ASTA!
|
A vrut sa se casatoreasca? La ce varsta? cand avea 14 ani?
Cele mai multe "cereri in casatorie" le-am primit inainte de 18 ani! Este o prostie asta! (Sotului nici nu i-am zis vreodata cati zapaciti de cap mi-au propus sa ne casatorim.. ca sa nu aiba probleme ca ale tale).
Citat:
E un sentiment f chinuitor, as vrea asa de mult sa scap de gelozia asta!!!!!! Si e numai pt trecut, ei au rupt orice legatura de cativa ani! Dar cand vad ca deschid subiectul (din cauza obsesiei mele), se enerveaza ca nu uit...
|
Traieste cu asta. Nici macar nu te-a inselat. Nu vrei sa stii cum este sa traiesti cu cineva cand stii ca te inseala!
Citat:
Si inca ceva: e aberant ca as vrea sa cunosc si eu acea persoana? Vreau sa vad daca arata mai bine ca mine.
|
Da, este o mare neghiobie! Ce conteaza cum arata?
Uite, eu am trait-o si pe asta: cea care-i place sotului meu este mult mai urata decat mine. Crezi ca ma incalzeste cu ceva? Pai eu ma fardam nu cand plecam de acasa, ci cand venea el acasa! Mergema la fitness ZILNIC, ma imbracam frumos doar ca sa fie el mandru. NIMIC NU A CONTAT. (ba chiar a considerat ca sunt lipsita de profunzime!)
Iubirea este oarba. Chiar urat sa fii, bucura-te ca te iubeste!