[quote=theofan;181615]Am si eu o problema. Sunt casatorit de aproape un an, si... nu ma simt casatorit. Simt afectiune fata de sotia mea, dar NU o simt jumatatea mea sau o parte din mine. Nu am pacatuit pana la cununie, avem oarecare liniste (mici certuri, firesti), dar nu stiu daca mai trece cineva prin asa ceva. Cum v-ati simtit dupa casatorie? V-ati simtit schimbati? In ce sens? In afara de faptul ca acum avem relatii trupesti, nu simt nicio schimbare la mine, nici in bine, nici in rau fata de perioada anterioara.
Poate e o intrebare retorica, dar... casatoria se invata? In cat timp?[/QUOT
cu siguranta se invata ,si nu intr-o zi doua.trebuie sa ai rabdare.daca spui ca in afara de faptul ca aveti relatii trupesti ,nu s-a schimbat nimic intre voi doi,ca nu simti nimic in plus fata de perioada anterioara casatoriei,asta nu este un lucru rau.este bine ca sentimentele sunt la fel.poate fara sa iti dai seama te-ai schimbat.incearca sa faci ceva fara ea si atunci iti vei da seama daca inseamna ceva pentru tine sau nu.daca te vei simti vinovat ca nu ai facut acel lucru cu sotia ta sau daca ii simti lipsa ,atunci cu siguranta inseamna ca te-ai schimbat.daca nu o simti ca pe jumatatea ta inseamna ca nu ai incercat sa o intelegi.ai rabdare.
|