View Single Post
Vechi 15.11.2009, 01:13:21
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de beliver Vezi mesajul
Daca nu ma insel parintele Arsenie Papacioc spunea ca a venit la el un osan sa se spovedeasca si spunea ca de 35 de ani traia cu sotia lui care se pocaise dupa casatorie.Parintele a spus ca asta inseamna mucenicie sa ramai in credinta ta langa un pocait.Eu cred ce spune el si mai cred ca o mama are rabdare si cu copiii si ca trebuie sa aiba rabdare si cu sotul ca si un copil mai mare.E incredibil ce se intampla,dar,sa ai credinta inseamna ca daca te rogi,sigura fiind ca Dumnezeu iti va asculta rugaciunile.Fa uz de toate armele credintei noastre,dar cu iubire.Nu trebuie sa asculti sfatul meu decat daca crezi ca este bun,dar eu cred ca cu cat el se va inversuna in credinta lui cu atat tu te vei putea ruga mai din suflet,cu durere lui Dumnezeu.Spovedeste-te,impartaseste-te,roaga-te,citeste acatiste si psaltirea,cheama preotul in casa sa faca sfestanie,arde tamaie,stropeste-ti casa cu aghiazma,pune-i pe copii sa se roage si ei pentru tatal lor si ce-i mai important arata-i iubire.Nu-l parasi ci ai rabdare pentru ca ea iti va fi rasplatita.Acum stii cum arata familia ta si stii si cum poate arata,Dumnezeu ajuta oricui se roaga Lui cu credinta,deci lupta-te cu acest duh cu armele pe care religia noastra ni le-a pus la indemana.Arata-i credinta adevarata!Doamne ajuta!

Multumesc din suflet pentru randurile scrise. Inseamna mult pentru mine. Asta am de gand sa fac. Sa ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare multa... Si trebuie sa-mi caut un duhovnic, urgent.
Doamne ajuta