View Single Post
Vechi 15.11.2009, 09:09:17
sorint sorint is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de deedeez3 Vezi mesajul
Dar de ce numai daca el se converteste la ortodoxism inseamna ca o iubeste? daca ea nu vrea sa devina musulmana, se poate interpreta si ca ea nu il iubeste pe el. nu ma intelegeti gresit, dar in europa noastra moderna se spune ca suntem egali in drepturi, asa ca interpretarea convertirii religiei poate fi din ambele sensuri.
ce prostie. pai de ce ar fi acelasi lucru? traim intr-o tara crestina. el a venit intr-o tara crestina. daca vroia o sotie musulmana nu imi spuneti ca nu gasea acolo la el.

chiar nu ii inteleg pe ametiti astia de musulmani. pleaca de acolo de la femeile lor imbrobodite de nu mai vezi nimic, vin aici la noi si le creste interesul cand vad un par lung si frumos, picioare lungi si goale, se casatoresc cu romanca si apoi o obliga se se acopere toata si sa arate ca una de-a lor. eu cred ca nu are nici o legatura cu dragostea ci e legat de mandria lor de a veni aici si a mai insela un suflet la religia lor scarboasa.

cea mai frumoasa e religia invatata din carti. ce frumos si corect e coranul. e asa frumos incat toata lumea civilizata e luata cu asalt de emigranti musulmani care incearca sa scape de societatile musulmane in care au trait pana la emigrare, si unde se aplica litera musulmana la adevarata valoare. poate si dea-ai creste numarul musulmanior ca fug pe capete ira cei care raman ori fac parte din organele sociale represive ori isi ascund credinta.

dedicatii speciale pentru Alia care ori s-a nascut adineauri ori da dovada de o ignoranta crasa asupra istoriei si prezentului. sa i-o spui tu parintelui aluia martirizat acum cativa ani de musulmani ca nu s-a opirit pe loc cand a inceput sa cante imamul.
si inca o chestie pentru toti musulmani, dca tot va plac povestile mai bine lasati-o peste cu alahul si apucati-va de forta jedailor din starwars ca religia aia sta mai bine si cu dogma si cu morala si aveti si filme color cu profetii in actiune...