View Single Post
Vechi 15.11.2009, 12:54:05
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(VIII)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

CN:De ce, de ce să apară această diferență?
MIH: Ha! În primul rând e diferență de câteva clipe din punct de vedere al veșniciei și câteva mii de ani aici, pe pământ. Este diferit, de ce!? Pentru că: o dată Iisus vine ca Miel să dea sămânța, adică să dea învățătura să dea o șansă oamenilor de atunci să se redreseze, să se întoarcă cu mintea și cu inima și cu tot sufletul la Dumnezeu, și la sfârșit Iisus revine ca Leu. Coincidență – sunt în zodia Leu. Este o coincidență, există numai coincidență. În ghilimele. Da? Deci a doua oară Iisus vine ca Leu. În ce sens? adică vine ca un om simplu, sincer, dar direct, tranșant. Eu nu am timp să gâdil și să fac demonstrații, deci să gâdil egourile oamenilor care nu cred în Mine. Foarte bine! Să Mă considere Antihrist, să Mă considere nebun sau prooroc mincinos. Nu-i nici o problemă! nu-i nici o supărare! Vor vedea în clipa în care vor trece din planul fizic, dincolo. Adică, va trece prin moartea...ăăă... cei care au trecut prin moartea clinică știu asta, va trece prin judecata individuală. În Cartea Mea am scris(Notă: Iar își face reclamă!) care sunt șansele ca un om, trecând prin judecata individuală să atingă mântuirea și să treacă de partea lui Dumnezeu, a raiului, a binelui, a lumilor superioare. Sau, să rămână de partea întunericului. Deci Mie nuu... ăă...îmi pasă de demonstrații și de a convinge pe cineva, sau ceva. Pur și simplu atuncea am dat un mesaj, acuma am venit să văd rezultatele...
CN: Iisus acum 2000 de ani...
MIH:... am venit ca om obișnuit.
CN: ...El merge la un moment dat în Templu, îi contrazice pe cei de acolo, le spune că nu aia e adevărata cale...
MIH: Da, Eu nu contrazic pe nimeni...
CN:...merge în piață...
MIH:... Eu dau mesaje...
CN:...vindecă în văzul lumii, toți cei din jur de-acolo pot să vadă această demonstrație directă...
MIH: Au fost, sunt și vor mai fi astfel de vindecări, dar asta depinde de credința oamenilor, nu depinde de un personaj anume, da?(Notă: Fals! Biblia spune că personajul vindecător are un rol de elecție, deci nu oricine este capabil să facă orice, doar pentru că are credință: “Din veac nu s-a auzit să fi deschis cineva ochii unui orb din naștere.” – v. Ioan 9,32; sau: “Acesta a venit noaptea la Iisus și I-a zis: Rabi, știm că de la Dumnezeu ai venit învățător; că nimeni nu poate face aceste minuni, pe care le faci Tu, dacă nu este Dumnezeu cu el”.v. Ioan 3,2) Atunci eram foarte sobru și foarte serios pentru că eram pătruns de importanța misiunii Mele. Acuma sunt relaxat (Notă: Adică, să înțelegem că Mihăilă-MIH nu mai e foarte sobru și foarte serios? Tot ce se poate!) pentru că este o misiune benevolă, din compasiune, din prietenie pentru ceilalți. Eu, ți-am spus, pot să stau foarte bine, liniștit, să-Mi văd de treaba Mea și să nu dau mesaje, să nu avertizez oamenii că sunt pe căi greșite, să nu le dau soluții prentu...pentru rezolvarea problemelor lor. Ca să fiu băgat în seamă am ales un titlu șocant: “Messia Iisus Hristos”. (Notă: Bine că recunoaște, că a vrut doar să epateze, fiind sigur că altminteri nu va fi luat în seamă!) Pentru că altfel oamenii n-ar fi cumpărat o autobiografie a unui... ...om obișnuit. (Notă: deci asta era de fapt miza reală: cumpărarea cărții. De aceea i se face și atâta reclamă, inclusiv la DDTV, pentru că altminteri Cartea lui MIH nu interesează pe nimeni și rămâne nevândută.)
CN: Și ce te aștepți să schimbi din partea omului...
MIH: Totul!
CN: ...simplu de astăzi, nu numai din România...Ce...
MIH: În afară de naștere...
CN: Ce se poate schimba?
MIH: Deci în afară de naștere, căsătorie și moarte, care se spune că sunt predestinate și un om obișnuit, într-adevăr, nu le poate schimba, însă prin inițiere, prin Duh Sfânt, prin o anumită credință, omul devine maestrul spiritual, și un maestru este master, adică stăpân asupra propriului său destin, și are control asupra vieții și asupra morții. Pot să iau și pot să dau, viața oricui. Am spus atunci și o spun și acum, și cei care Mă cunosc știu asta; deci, în momentul care ești stăpân pe propriu tău destin și ai o legătură directă cu Dumnezeu, poți ajuta pe cel care vine sincer și-ți cere ajutorul; dar îl ajuți să se ajute, adică poți să-l îndrumi corect. Da?
CN: Cel mai dramatic pasaj al Bibliei...
MIH: Deci...
CN:... se referă la...
MIH: ...mesajul oarecum diferă pentru că este vorba acum dee... de cernerea grâului de neghină. Eu dau aceste mesaje și în Cartea Mea(Notă: Iar reclama cărții!) și o confrunt cu Biblia și recomand teologilor și tuturor care spun că nu există reîncarnare (Notă: Am văzut deja mai înainte că nu este așa. Omul are o singură moarte, deci o singură viață; “... este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,...”- v. Evrei, 9, 26-28”. Dar împielițații tot mai pretind că sunt la a “n”-a reîmpielițare în trup!) sau care nu au încredere în faptul că pot avea în fiecare zi loc minuni, lee... cer chiar la începutul Cărții să studieze și Cartea Mea, și Biblia creștin-ortodoxă în paralel. Și chiar am dat o adresă de internet unde poate fi citită sau descărcată gratuit Biblia creștin-ortodoxă. (Notă: MIH mai bine dădea un link pentru Cartea lui, și nu pentru Biblie, care oricum se putea desărca gratuit de pe mai multe sit-uri de pe internet. Dar s-ar fi ajuns la aceeași dilemă: Cine ar mai fi cumpărat Cartea?) Da? Deci Biblia și Cartea Mea au aceleași mesaje, deci este vorba de revenire la adevăr, la simplitate. Nu contravine cu nimic mesajele... mesajul Meu de acum cu cel... cu cel biblic și cu cel de atunci. Dar manifestarea este alta pentru că trăim în alte vremuri.
CN:Avem...
MIH: Poți să citești SMS-urile!
CN: Avem foarte multe SMS-uri, sunt mulți care ne trimet puțin la biserică, să stăm de vorbă cu un preot, poate ne ajută să ne liniștim...
MIH: Eu sunt preot!
CN: Chiar așa este exprimarea...
MIH: Eu sunt preot! Da.
CN: sunt mulți care se referă laaaa..... Armaghedon.
MIH: Da!
CN: Cea mai dramatică parte a Bibliei, da? Acolo se spune că, va veni sfârșitul lumii, că va fi o luptă mare, da?...
MIH: Da!
CN:... că Iisus Se va confrunta cu Antihristul... și, cei aleși vor fii... salvați...
MIH: Da, ridicați în văzduh...
CN:... știm cu toții...
MIH: ...în Noul Ierusalim ceresc...
CN:... e deja... cum să spun? fascinația oamenilor... curiozitatea lor e maximă pe această... subiect... Când vine?
MIH: Da.
CN: Asta-i prima întrebare: Când vine sfârșitul lumii?