View Single Post
Vechi 15.11.2009, 15:08:01
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(IX)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

MIH: În primul rând să știi că M-am amuzat copios în adolescență, am scris asta și pe saitul Meu unde vorbesc despre cursurile de inițiere pe care le țin... ăăă... referitor la Apocalipsă și la sfârșitul lumii M-am amuzat copios.(Notă: Mihăilă parcă spunea că de la 5 ani a început iluminarea lui. Deci, dacă a citit Apocalipsa abia la adolescență, umflându-se de râs pe măsură ce citea, înseamnă că a durat cam mult transformarea lui din om de rând în Messia) Însă am cerut să Mi se răspundă, și Mi s-a răspuns de sus, prin diferite revelații, prin diferite cărți, cu profeții care au apărut, prin diferite persoane cu clarviziune, cu har sau cu memoria vieților anterioare cu care M-am întâlnit, Mi-au confirmat că există un plan divin și căă... totuși omenirea are șanse să se autodistrugă(Notă: Frumos spus, iată ce “șanse” are omenirea, și s-ar putea să le rateze prin redresare!), dar și să se redreseze. Referitor la Armaghedon... ce pot să spun? Am scris și-n Carte... (Notă: Iar reclama cărții! nu se mai termină, a devenit agasantă!) în două cuvinte am să încerc să spun și acum. Este vorba de bătălia finală. Întotdeauna binele învinge. Nimeni să nu se îndoiască de acest lucru. Chiar dacă, aparent, 99%, ...ăă... o problemă nu are rezolvare, sau aparent 99% răul pare că a învins, întotdeauna să aveți încredere că binele întotdeauna învinge, și chiar pe acea ultimă sută de metri. Armaghedonul este bătălia finală, dar important nu este faptul că Hristos îl învinge pe Antihrist. (Notă: De ce nu e important? Ba e foarte important, lucru pe care are să-l constate îndată inclusiv Mihăilă, chiar dacă va trebui să se contrazică flagrant în ceea ce spune!!) Ci important este ca în fiecare om și-n fiecare...ăăă... ființă în care se dă această bătălie finală, și trăim chiar aceste vremuri, vremea de cernere a grâului de neghină, a celor egoiști de... de cei altruiști, a binelui de rău. Este ideal ca în ființa fiecărui om sufletul să... să-L aleagă pe Dumnezeu să aleagă spiritul, să aleagă conștiința hristică, și nu egoul, adică pe Satan. Deci important este lupta individuală care se dă în fiecare, nu lupta în exterior. Deci în momentul în care în Mine, în sufletul Meu, în inima Mea, în ființa Mea a învins binele și L-am găsit pe Dumnezeu, în exterior prea puțin, prea puțin contează ce se-ntâmplă. Da? Deci important este ca în Armaghedon, în lupta finală – și detalii găsiți în Carte, în Cartea Mea – ideal este ca Hristos, deci binele, să învingă. (Notă: Iată și contradicția! Ceea ce nu era important cu câteva rânduri mai sus, acum a devenit pentru Messia-MIH ideal de important!) Și odată ce în tine binele a învins, în exterior am spus prea puțin contează, și cei care sunt de partea binelui vor fi salvați cu trup și suflet.
CN: Hai să citim câteva mesaje că sunt foarte interesante.
MIH: Te rog, da.
CN: De altfel, subiectul e generos, dragi prieteni...
MIH: Este vast...
CN: “În Biblie scrie că mulți vor veni și vor spune că sunt Dumnezeu. Că sunt falși...”
MIH: Te referi la Hristoși mincinoși? Hai să spunem pe șleau! Deci este vorba de Hristoși mincinoși, de prooroci mincinoși. Da. Am scris un articol pe saitul în care prezint Cartea Mea autobiografică(Notă: Iar reclama cărții!) chiar, chiar referitor la acest lucru, la chipul adevărat al lui Iisus Hristos care este este imprimat pe giulgiu... din Torino...
CN: Am să-i rog pe colegii mei să vă arate încă odată această fotografie, o jumătate din fotografia de pe giulgiu și o parte din... ăăă...
MIH: Chipul actual.
CN:... din chipul actual.
MIH: O coincidență, o asemănare...(Notă: Nici vorbă de asemănare. În afară de păr și barbă care seamănă la culoare, este vizibilă o altă linie a obrazului. Este o făcătură ieftină, o poză falsificată special, un trucaj grosier menit să sublinieze “marea asemănare” între cele două personaje)
CN: Să o vedeți și dumneavoastră încă odată, și ne reîntoarcem.
MIH: O asemănare întâmplătoare.(Notă: Mihăilă face pe modestul, dar îl încântă naivitatea moderatorului, care-i cântă în strună pe acest subiect)
CN: Deci mulți vor veni și vor pretinde că sunt...
MIH: Da.
CN:... trimișii lui Dumenzeu.
MIH: Da, da. Deci. Ca și acum 2000 de ani, și acum sunt oameni care spun că sunt slujitorii lui Dumnezeu. Dar nu au atins această conștiință hristică, deci ei nu-L au pe Hristos în inimă. Aceștia sunt proorocii mincinoși. Da? Și este indiferent de faptul că ei sunt în cadrul unei religii sau lucrează independent. Iar cei care sunt de partea lui Dumnezeu sunt cei care într-adevăr pot face bine, și care vor să facă binele, și au ales să facă binele indiferent cu prețul vieții sau cu prețul de a fi considerați nebuni. Da? Deci. După... pomul se cunoaște după roadă. Și omul după fapte, cum se spune.
CN: Bine, întrebările sunt foarte diverse.
MIH: Da.
CN: Ce facultate ai făcut? Ai făcut o facultate?
MIH: Facultățile parapsihologice și facultățile sufletului sunt mai importante.(Notă: Un fel elegant de a nu răspunde la întrebare așa cum ar fi fost cazul, adică printr-un firesc Nu! sau printr-un firesc Da!) Am studiat în Universitate Metafizica și Parapsihologia, am studiat și practic Alchimia, adică transformarea răului în bine, a sărăciei în bogăție, a bolii în sănătate, a plumbului în aur ca să spun așa, deci e vorba de ceva simbolic, alchimia toți încercam... încercăm și unii reușim s-o practicăm. Adică să ne transformăm destinul în bine. Și am mai multe specializări, puteți să căutați pe internet la Messia cu doi de “s” (Notă: În sfârșit, în sfârșit o mostră de sinceritate. Pentru a ne arăta că nu este vorba de Mesia, Cel din Biblie, ci de un altul – dar și din grandomanie, ca să pară mai interesant – Mihăilă Antihristul de Dâmbovița din Vale își scrie numele cu doi de “s”, și probabil are pretenția să pronunțăm așa cum se scrie) și găsiți saitul cu Cartea (Notă: Iar ne toacă Mihăilă cu reclama cărții lui!) și puteți să găsiți și saitul ... dacă aveți intuiția să-l căutați, saitul nu vă dau deocamdată numele Meu uman, obișnuit, (Notă: Mai înainte, la întrebarea moderatorului : “Cum Te comporți cu cei care vin pentru prima dată, intră pentru prima dată în contact cu Tine?”, Mihăilă-MIH ne mințea fără să clipească, spunând că “Mă prezint cu numele Meu lumesc, obișnuit și... deschis... “... deci iar ne-a aburit! În realitate, iată că el nu vrea să i se afle numele adevărat, deși pretinde că acesta “nu e cine știe ce”) deși nu e cine știe ce, cei care intră pe saitul cu cursurile Mele pot găsii detalii despre acest lucru, adică... răspunsuri la întrebările lor...
CN: O altă întrebare: “Dacă e Mesia...
MIH:... la specializările Mele.
CN:... dacă e Mesia, de câte ori S-a reîncarnat? și să ne arate ceva concret, pentru că Adevăratul Mesia asta ar face.”
MIH: Adevăratul Mesia...
CN: E o întrebare pe care ne-o trimite o telespectatoare din București.