View Single Post
Vechi 15.11.2009, 17:38:27
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(XI)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

CN: A existat vreodată din partea unui preot, fără să-i dăm numele, o recunoaștere?
MIH:Da. Sigur. Sigur că da! Da, și vor mai fi, de ce nu? Ăăă... n-am nimic cu preoții, îi iubesc, dacă au ce au cu Mine, au ei, și nu e vorba de preoți, ci e vorba de popi. Deci e diferența dintre a avea har și a nu avea har. Asta este diferența dintre preot și popă. Și am scris în Carte(Notă: Iar reclama cărții!) foarte clar aceste lucruri și dau foarte multe citate din Biblie care vorbesc de reîncarnare, care vorbesc de... de multe lucruri, de preoție, de adevărata preoție, și așa mai departe. Și sunt, printre altele, printre multele Mele specializări, dacă asta are vreo importanță, caa... ăăă... și dovadă că nu sunt atât de nebun (Notă: Adică, invidioșii au greșit puțin, cu câteva grade, la cuantificarea nebuniei lui!) precum unii cred sau spun că sunt, ăăă... am mai multeeee... specializări șiii.. chiar am printre cursanții Meiii... preoți, maeștri, Reiki, de exemplu, ăăă... sau psihologi, sau psihoterapeuți care... și Mi-au făcut șiiii... analizele și au ieșit foarte bine(Notă: Ei, dacă a ieșit bine la analize, ar trebui să-l mai menajăm, nu?!), deci cei care Mă consideră nebun ar trebui să se ducă ei înșiși la preot să-i exorcizeze sau la psiholog să-i ... să le facă tratament.
CN: Trebuie să punem punct acum, stimați telespectatori, a fost o primă ediție pe care noi am avut-o pe această temă, trebuie să vă spun că în fiecare vineri, începând cu ora 18 vom discuta de aici din studio și vom căuta împreună să aflăm adevărul. Cel puțin pentru o secundă, dincolo de orice alt argument cred că ar trebui să ne gândim cum ar arăta lumea astăzi dacă într-adevăr Mesia ar fi printre noi. Vă mulțumesc pentru atenție și vă dau întâlnire din nou luni, începând cu ora 17. La revedere.

Câteva concluzii după această emisiune nefericită, televizată în direct

Tehnicile acestui Antihrist (care se pretinde a fi Hristosul biblic reîntrupat sau reîmpielițat sub numele de Mihăilă-MIH de Dâmbovița din Vale) pe care el le-a folosit în acest interviu, au fost următoarele:
1. La majoritatea întrebărilor concrete care i-au fost puse, a divagat cu răspunsul de fiecare dată, vorbind pe de lături și deviind firul discuției în alte direcții, cu scopul de a evita clarificarea nedumeririlor sau întrebărilor incomode puse de moderator sau de telespectatori.
2. A evitat sistematic să ofere vreo probă concludentă, palpabilă, că ceea ce pretinde mai este și adevărat. În acest fel s-a dovedit a fi un impostor, profesionist al înșelăciunii și a minciunii.
3. L-a întrerupt pe Claudiu Neagoe aproape de fiecare dată când acesta începea să-i pună o nouă întrebare care se anunța a fi incomodă (și s-a scuzat pentru această conduită o singură dată). Prin această manevră el urmărea să-l facă pe moderator să-și piardă ideea cea incomodă, ceea ce a și reușit în mod repetat și vizibil. După aceea, intervențiile lui care urmau se caracterizau prin introduceri stufoase și divagații largi, care completau manevra inițială, deviind discuția în altă direcție decât cea propusă de moderator.
4. A făcut permanent publicitate mascată sau pe față cărții lui autobiografice și cursurilor lui de inițiere în parapsiholgie și tehnici orientale, amintind de cele două situri de pe internet construite de el special pentru aceste două activități prozelitiste, și asta în scopul de a atrage cât mai mulți curioși, potențial cumpărători ai cărții sau potențial cursanți noi.
5. A reușit – cu concursul larg și poate nu dezinteresat al moderatorului emisiunii – să insereze de două ori, în corpul acestui interviu, un clip publicitar în care face reclamă pentru Cartea sa: “Eu sunt acum aici. Reîncarnat în România. Am revenit, la fel de simplu și modest, ca în urmă cu 2000 de ani. Cei cu inima deschisă Mă vor recunoaște. Citește cartea Mea autobiografică și vei găsi răspunsul la întrebările tale.”
Asta dovedește că singura lui preocupare reală, prin participarea la acest interviu, a fost aceea de a-și face reclamă la cartea și la cursurile lui și de a-și racola noi simpatizanți, noi cursanți, noi cumpărători ai cărții autobiografice și noi adepți.
6. A făcut permanent referiri mincinoase la Biblie, pretinzând că Biblia îl susține, îl proorocește și îl legitimează pe el ca pe un Hristos reîntrupat sau reîmpielițat. În realitate, acest Antihrist cu față umană, care ne minte în față pretinzând că „a venit cu norii” (dar care zice că până la 5 ani a fost om obișnuit și că Apocalipsa a citit-o abia la adolescență) a fost, este și va fi un om obișnuit, născut, nu făcut, botezat cândva în Biserica Ortodoxă, pe care însă a părăsit-o pentru a se înhăma la luptă împotriva ei.
7. S-a demascat ca impostor și prin necunoașterea Scripturii și prin susținerea unor teze eretice grave, contrazicându-se adesea pe sine într-un mod lamentabil.

Ar fi interesant de știut ce surpriză ar avea Hristosul Mihăilă Delabucurești, dacă i-ar face o vizită Hristoasei Mihaela Delapucioasa. Cum i s-ar lungi lui urechile și fața, așteptând pe la porțile ferecate de la Glodeni-Vale de lângă Pucioasa, și văzând că „proorocița Domnului” refuză să-l primească ca oaspete drag pe el, „hristosul” cel mult-așteptat de pucioși, care stă acum la ușa lor și bate ca să i se deschidă.