View Single Post
Vechi 15.11.2009, 18:11:58
Dutzu's Avatar
Dutzu Dutzu is offline
Member

Data înregistrării: 24.01.2009
Locație: Oradea
Religia: Ortodox
Implicit pt hmiron

Doamne ajuta!!
In legatura cu intrebarea ce se intampla dupa ce murim.
Pentru ca ai intrebat, vreau sa-ti spun inainte cuvintele Sfintilor Parinti : "Cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca"
Dupa a mea slaba putere iti spun din cartea "Drumul sufletului dupa moarte" scrisa de parintele Cleopa. Iti scriu pe scurt... dupa ce murim ingerul noastru pazitor ne arata unde am facut bine si unde am facut rau... dupa aceea in a doua zi, ingerul ne duce pe unde am umblat toata viata. In a treia zi trecem prin vamile vazduhului, unde se cantareste tot ce am facut bine si tot ce am facut rau. Dupa aceea mergem sase zile in rai dupa care mergem 30 de zile in iad. Deci pana acum in total sunt 39 de zile, in a 40 zi se hotareste (dupa faptele fiecaruia) unde o sa stea pana la judecata de apoi.
Imi aduc aminte cand am intrat prima data aici pe forum si am postat in legatura cu cipurile ai fost primul care mi-ai raspuns si mi-ai dat o serie de informatii despre ele.
Duminica sa mergi regulat la biserica si Prea Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute tuturor.