Topcat,un lucru important ignorat de stiinta si de acesti evolutionisti este ca lumea nu este la fel si nici nu a fost asa niciodata.Ca sa intelegi ce vreau sa iti spun,iti propun un rationament. Sa zicem ca ar mai avea loc un potop(desi biblia spune ca nu vor mai avea loc si eu cred ce spune scriptura) si vor supravietui un mic numar de oameni.Intreaga civilizatie umana este distrusa,cladiri,realizari ale stiintei totul dispar.Omul este obligat sa o ia de la inceput,din nou se dezvolta civilizatii,apar din nou alte realizari.Omul din viitor,incepe sa caute urme ale celor ce au trait inaintea lui asa cum fac arheologii astazi,dar el sapa undeva in Africa,unde au trait nu stiu ce triburi.Ce concluzie se trage astfel?Ca cei de dinainte erau "inapoiati rau",sunt clasificati toti oamenii pe baza unor cercetari zonale in niste epoci ridicole.Ar fi corect?
Asa si in perioada actuala,noi am cam descoperit cate ceva despre preistorie dar este o mare greseala sa generalizam rezultatele.Si in zilele noastre sunt grupuri care traiasc la nivelul epocii de piatra in ciuda dezvoltarii restului lumii.Ca se pot trage anumite concluzii ele sunt valabile doar pentru acea zona.Evolutia sustine insa pe baza aceasta ca omul a evoluat,atat fizic cat si spiritual,a devenit mai inteligent.Doar aberatii.Oamenii erau inteligenti inca de la inceput,ca nu erau toti asta e o alta chestiune.Au existat civilizatii foarte prospere inainte de potop,unii sunt de parere chiar ca oamenii erau mai inteligenti atunci.Astazi au mai ramas doar legendele Atlantidei si altele asemenea,dar sa nu uitam ca toate legendele au in ele un sambure de adevar.Dar s-au pastrat si unele urme stranii.Evolutionistul nu concepe ca ideile sale sa dea gres,insa ele sunt pur si simplu fara replica in fata unor artefacte descoperite care sugereaza mai degraba teoria creationista decat cea evolutionista.Ca sa iti dau un exemplu iti aduc doar descoperirea "artefactului londonez" descoperit in 1934,un ciocan de fier cu o vechime de circa 500 de milioane de ani(daca nu ma crezi da un search pe google,oricum in ceea ce priveste 500 de milioane de ani,aici trebuie sa spun ca s-ar putea insela,e greu sa vorbim despre milioane de ani din perspectiva biblica).Acum in urma cu 500 de milioane de ani evolutia spune ca nu se vorbeste despre oameni,stiinta ca nu se vorbeste despre prelucrarea metalelor.
Oricum din maniera biblica,totul e usor de explicat.Omul a fost inteligent dintotdeauna pentru ca asa a fost creat,nu a evoluat.Ca unii au devenit mai nestiutori,traind asemeni animalelor,nu este nimic nou,dar nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala,asemenea oameni traiasc si in zilele noastre.
Last edited by Totpeetor; 15.11.2009 at 21:06:54.
|