View Single Post
Vechi 16.11.2009, 01:02:43
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de Zburatorul Vezi mesajul
Biserica a fost zidita acum mult timp,inainte ca ceilalti "crestini" sa apara.Acum,acestia din urma,membri ai sectelor mai bine spus,doresc sa destrame biserica Lui Hristos.
Aceasta spuneai - Totpeetor:"Dar acest dar nu s-a incheiat odata cu primii crestini,nicaieri nu veti gasi sa se spuna in biblie asa ceva"
Aceasta spune biblia la Epistola Intaia catre Corinteni a Sfantului Apostol Pavel
Capitolul 13 - Dragostea si bunurile ei.
1. De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator.

8. Dragostea nu cade niciodata. Cat despre proorocii - se vor desfiinta; DARUL LIMBILOR VA ĪNCETA; stiinta se va sfarsi;

... dar diavolul l-a "readus" in actualitate pentru a-i inghiti pe cei slabi in credinta.
Doamne ajuta,oameni buni!

Fratia ta ai dreptate in tot ce scrii si spui , Domnul sa te BinecuvInteze cu Darul duhului cel sfInt amin .
acum pun si eu sarmanul si mult pacatosul o asa mica intrebare eu care sint In spania si laud pe dumnezeu In limba acestui popor ce Insamna ca eu ar tebui sa vorbec cu ei In limba mea ca ei sa zica ca am darul vorbirilor in limbi sau sa le raspund in limba lor ca ei sa inteleaga ca noi sintem Majoritari Ortodoxi iar pe acesti venetici care ia adus vrajmasul la noi in tara din america statele unite unde sau adunat toti din toate partile lumi si au adus fiecare ce a fost mai rau la ei In tarile de unde au venit si asa aluat finta baptisti si catei lor care intra in biserica lui hristos ca lupi Imbracati in pei de oii au venit in Rominia cu cadouri aduse de la gunoaie si le dau la multi pe care dupa ce ia ademenit ajug sa fie slugi la ei

Last edited by ioan_strainul; 16.11.2009 at 01:08:48.