Citat:

| 
					În prealabil postat de ioan_strainul  IOIL cap. · Fagaduinta  Mintuiri 1) dar dupa  aceea , varsa-voi Duhul Meu  peste tot trupul, si fii si fiicele voastre  vor  profeti, batrIni vostri  visuri vor visa iar tineri vostri  vedenii vor vedea.
 2) CHEAR SI PESTE ROBI SI PESTE ROABE  VOI VARSA DUHUL MEU. Si  In continuare  vers. 3,4,5, si capitolul ce urmeaza  4)   intrebare  la ce ses refera Proorocul  cInd zice ca va turna  Duhul Sau  si peste robi si peste roabe  ore nu la noi cei ce nu sintem din poporul ales de dumnezeu  la neamuri unde a trimis  ca apostol al neamurilor pe Sf.  Apostol  Pavel  si Special noua pe  Sf: Apostol  Andrei .
 Vedeti raspunsul   este  la faptele  apostolilor  I corinteni Cap. 14  Darul limbilor si darul profetiei cum trebuie sa fie  Intrebuintat  Darul  Limbilor. , femeia trebuie sa taca iIn biserica  este porunca Sf. Apostol.
 | 

Vrei sa spui ca intr-adevar pneticostalii "vorbesc in limbi", prin darul Duhului Sfant? Scuse, dar nu am inteles prea bine ce-ai vrut sa subliniezi...