View Single Post
Vechi 16.11.2009, 02:22:30
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de E_my Vezi mesajul
Rationalul din mine imi spune ca ai dreptate,Traditie, ca tiganii si ungurii vor o Romanie a lor, dar acesti bieti copii vor doar apa si o bucata de paine,poate si o hainuta ca sa nu le fie frig..Ei ce vina au ca s-au nascut? Domnul ii iubeste si pe ei si din dragoste s-a rastignit si pentru ei, si ei au inger care ii vegheaza si care plange pentru suferinta lor..
In fata Domnului, ei si noi suntem egali..Poate ei chiar au virtuti pe care noi ne chinuim cu anii sa le dobandim..

Eu nu cred ca cu o floare putem face primavara, dar macar putem nadajdui ca acesti bieti copii nu sunt cei care maine ne vor agresa pe strada sau ne vor sparge casele, ca daca le vom darui cat de putin vor aprecia si nu vor crede ca li se cuvine, astfel incat sa stea mereu sa astepte sa le vina "ajutor". Poate ca un mic gest al nostru pentru ei inseamna enorm, poate ca ei nu au avut o mama iubitoare si care sa ii invete ce este iubirea si poate noi, printr-un mic ajutor, putem sa sensibilizam in ei ceva..

Deocamdata eu apreciez ca bietii oameni nu fura, nu agreseaza pe nimeni, nu isi mutileaza copii ca sa ii trimita la cersit, nu isi vand copii, etc
Ar putea gasi o solutie de a scapa de saracie, o solutie murdara, vreau sa zic, dar uite ca tiganii astia ne arata ca oricat de grea ni se pare viata, sunt oameni care sufera mai mult decat noi, si mai ales ne arata ca copiii nu trebuie ucisi asa cum noi, cei care avem o paine si mai mult pe masa, o facem..

Doamne ajuta!
Nu e numai atitudinea fata de români ci în general e vorba de o traditie a necinstei si urii.

Scopul faptelor de milostenie nu e material ci urmareste îndreptarea morala iar în anumite cazuri cea mai buna milostenie e ignorarea, ca respectivii sa se caiasca de calea lor. Fata de un om patimas nu e bine sa arati bunavointa fiindca va persista în rautatea sa.

Last edited by Traditie1; 16.11.2009 at 02:24:35.
Reply With Quote