View Single Post
Vechi 16.11.2009, 09:03:32
simona76 simona76 is offline
Member

Data înregistrării: 04.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Of, draga de tine...
Imi pare tare rau ca suferi, dar l-ai descoperit pe Sfantul Necatrie (si nu intamplator) si sunt convinsa ca te va ajuta. Este un sfant cu o inima delicata cu amaratii, pentru ca si el a suferit mult in copilarie.
In ceea ce priveste greutatile prin care treceti, din pacate nu cred ca exista o rezolvare extraordinara in timpurile pe care le traim. Ce sa facem, trebuie sa ne luam crucea fiecare dintre noi.
Poate ca si de aici provine zbuciumul prietenului tau, din grija zilei de maine. E imposibil sa nu fim afectati de strasul asta formidabil. Dar suntem oameni. Stai langa el, si nu mai despica firul in patru. Pur si simplu discutati. Problemele nu dispar daca le ignoram, dar greutatea de poate purta mai usor in 2.
Curaj! Eu nu stiu sa ma rog bine, am distractii la rugaciune, dar iti promit ca o sa ma rog pentru voi, asa cum stiu eu.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

Elizabeta, multumesc pentru raspuns..da, intr-adevar discutam mult..comunic cu el si incerc sa nu las nimic nelamurit. Nu vreau sa se adune frustrarile...

Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine, Elizabeta!!!