View Single Post
Vechi 16.11.2009, 11:15:40
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Totpeetor incepi sa devii la fel de absurd ca fratii tai adventisti.Cred ca asa se intampla e greu sa fi subiectiv cand e vorba de propria religie.Ai vorbit despre faptele penticostalilor,care sunt bune.Unul este bun,Dumnezeu.Multi se cred buni si se vad buni in ochii lor dar putini sunt cei care chiar sunt buni.Multi dintre penticostali sunt ipocriti si fatarnici.Bunatatea vine din inima,nu este ceva ce se manifesta la suprafata ca "sa nu fim mai prejos de altii".A fi "drept" nu e acelasi cu a fi "bun"(mediteaza la asta).Darul vorbirii in limbi ca dar general a incetat si s-a imputinat, chiar daca nu in intregime(vezi exemplul dat de un frate aici cu Efrem Sirul si Vasile cel Mare).Dar judeca aici, ca acest dar nu se da, decat cu folos si trebuinta.Despre vorbirea in limbi a penticostalilor, este de la oameni auto-impusa si hipocrizie si de la duhul amagirii,vezi "batjocorirea" cu dantzuieli ridicand mainile deasupra capului , sarind sus si jos precum maimutele si alte chestii de genul asta asemenea animalelor salbatice.Este Dumnezeu batjocoritor?

Penticostalii au alt duh, eu am simtit-o cand am fost la voi, inca foarte puternic.Nici nu are cum sa fie de la Dumnezeu, din moment ce tagaduiti Sfanta Treime.Insusi botezul vostru nu e bun, pentru ca nu e in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.Cum dar puteti primi darul Duhului Sfant, atunci?

As vrea sa vad si eu marturii ale preotilor ortodocsi despre vorbirea in limbi si apoi sa comparati cu ce se intampla la voi.