Eu nu inteleg de unde s-a ajuns la concluzia ca luarea mesei in familie ar fi o pasare rara

Mi se pare ceva absolut normal, dar totusi imi vine chiar greu sa cred ca pentru membrii unei familii e aproape unica oportunitate de a mai comunica sau ca pentru toti oamenii aceasta masa in familie ar fi singurul lucru important de peste zi...sau e ca si cum nu s-ar comunica in rest si masa e singurul lucru care mai indeamna la comunicare?
Masa in familie se poate lua si la restaurant, si la gratar, si la iarba verde, si in concedii, si in excursii...iar de comunicat cand eram la parinti, comunicam si la o cafea, si in timp ce pregateam masa ( deci si inainte) si cand venea tata cu sacosele pline de bunatati si ne adunam cu totii in bucatarie ( si pisicile..deci chiar intreaga familie, fiecare comunicand in graiul lui, dar cu mult entuziasm)...si ma rog, o groaza de alte momente ale zilei...astfel incat chiar masa in familie mi se pare pur si simplu unul dintre momentele frumoase din zi, dar nicidecum cel mai frumos sau sfant...practic depinde de fiecare familie si de stilul lor de viata.
Ieri de exemplu una dintre mesele in familie am servit-o intr-un port, pe o banca si a fost ceva inedit...iar in rest imi place foarte mult sa iau masa si la restaurant