View Single Post
Vechi 16.11.2009, 18:59:39
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Fratii mei, va aduc la cunostinta cele spuse de Sf.Apostol PAVEL galatenilor inca din primul capitol, care NE SUNT SI NOUA VALABILE in acest topic!!! Si nu numai... De care va rog sa luati seama si sa TINETI CELE LASATE NOUA DOMNUL HRISTOS prin Sf.APOSTOLI, caci astazi ni se propovaduiesc alte „evanghelii” despre crearea lumii si cele facute pe pamant de Domnul Hristos, care CONTRAVIN FARA ARGUMENTE INVATATURII DUMNEZEIESTI lasate NOUA de INSUSI DOMNUL IISUS HRISTOS!!!!

GALATENI CAP1:
6. Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema!
10. Căci acum caut bunăvoința oamenilor sau pe a lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aș plăcea însă oamenilor, n-aș fi rob al lui Hristos.
11. Dar vă fac cunoscut, fraților, că Evanghelia cea binevestită de mine nu este după om;
12. Pentru că nici eu n-am primit-o de la om, nici n-am învățat-o, ci prin descoperirea lui Iisus Hristos.

Last edited by geo.nektarios; 16.11.2009 at 19:02:35.
Reply With Quote