Penticostalii nu trebuie judecati deoarece multi sint indoctrinati de mici, ei cred cu tarie si ar da orice pentru ceea ce cred....oricum si daca li se dovedeste cu adevarat ca gresesc in anuminte privinte ei trec cu vederea si tot parerea lor e cea corecta.
Am vazut multe cazuri in care persoane de alta religie nu sint acceptate in familie doar pt ca nu sint penticostali si chiar daca vor sa fie botezati si adoptati de cultul lor, acestia nu vor fi niciodata atat de "speciali" precum ceilalti....ramanand mereu pacatosi nemantuiti in fata Domnului....atunci intrebarea mea e: cum de se cred ei atat de buni si corecti in fata lui Dumnezeu!?? cu siguranta vor fi pedepsiti pentru ceea ce fac!
Ceea ce ar trebuie sa facem e sa nu mai mergem la adunarile lor nici macar de curiozitate...cum nici ei nu vin pentru simplul fapt ca "nu se simt bine" la noi in biserica.
In ceea ce priveste vorbirea in limbi am avut "norocul" sa intru intr-o biserica penticostala tocmai cand se facea rugaciunea pt. darul Duhului Sfant....eram ingrozita si cu adevarat scarbita de felul in care pastorii lor tipau la tinerii aflati in fata adunarii....urlau la ei cat de tare puteau pt a-i determina sa "vorbeasca in limbi"....Asadar multi sint fortati sa aibe acest dar prin autosugestie demonica as putea spune chiar...
|