Eu pot sa-ti spun ca si in familia mea sunt multi care au trecut la aceste secte,si acolo au ramas,nu stiu de ce pentru ca nu am discutat acest lucru cu ei,dar eu intotdeauna am crezut ca este o greseala.Nu i-am condamnat si nici acum nu-i condamn desi nu pot sa spun ca nu ma doare acest lucru,dar cata vreme nu le-am acordat sprijinul cand au avut nevoie,consider ca nici nu pot sa ma bag in viata lor.Pot doar sa ma rog pentru ei si cam atat.Dar a venit vremea cand Dumnezeu m-a intrebat ce fac cu viata mea si cu cea a familiei mele,cui ma inchin si cui ma rog,sa fie si El asa indiferent cu mine cum sunt eu cu El?Si atunci am inceput sa practic si eu ortodoxia,cu durere spun ca doar atunci cand aproape era prea tarziu.Dar ce multumire,ce bucurie imi anina sufletul acum cand simt din nou ca Dumnezeu face parte din viata mea...desi nu ma simt vrednica.Pot sa-ti mai spun ca faptul ca eu am inceput sa fiu ortodoxa in adevaratul sens al cuvantului,adica practicanta,a avut efect asupra intregii vieti si asupra intregii familii si este minunat.Asa este bine,asa trebuie sa fie.La inceput nu era nimeni de acord cu mine,dar acum mergem cu totii la biserica,ceea ce este extraordinar.Nu pot sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru darurile Sale,nu am lacrimi destule si nici cuvinte potrivite sa-I multumesc.Am primit si multa mangaiere de la Dumnezeu pentru ranile mele pe care eu mi le-am facut si tot sprijinul pentru a-mi indrepta viata.Slava lui Dumnezeu pentru toate!Asa ca sfatul meu e sa faci un pas catre Dumnezeu cu incredere si cu hotarare si El va face multi catre tine,sa fii sigura ca asta este rezolvarea tuturor problemelor tale pe care tu nu stii cum sa le rezolvi,dar ce nu este posibil la oameni la Dumnezeu totul este posibil.Sa-ti dea Dumnezeu credinta,nadejde si dragoste pe care la randul tau sa le poti darui.Doamne ajuta!