View Single Post
Vechi 16.11.2009, 23:31:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21
Alta intrebare, suplimentara:
AI TU VREUN ADEVAR DEMONSTRAT INCONTESTABIL???? (de ajungi sa ma intrebi de demonstrarea potopului?)
Ai vazut tu ceva din lucrurile in care crezi?
Pe ce criteriu unele lucruri din Biblie le consideri reale (daca intradevar crezi in ceva), iar altele le consideri "povesti".. ba inca mai scornesti pacatul de a crede in ele!

(Incearca sa te ridici la nivelul de abstractizare cerut de discutie.. fara exemple conjuncturale, limitate, din ce vezi pe strada, ce ti se pare etc...)

Te rog sa ai decenta sa te abtii cu sfaturile in legatura cu felul meu de a purta o discutie si cu felul in care eu exemplific si argumentez ceea ce scriu, OK, ai ceva de schimbat fa-o la tine! Eu ma simt foarte bine EXACT asa cum explic CU EXEMPLE CONJUNTURALE, adica reale din viata IMEDIATA nu din cai verzi pe pereti limitata de o gindire fanatica ireala. Nu-ti convine, stii ceva,..NU CITI draga! Am destui fani. Ti-am mai explicat, ca, printre altele, telul meu in viata nu este sa fiu placut de Anna21!

Da, am adevaruri demonstrate incontestabil:
Iubirea neconditionata
Milostenia si rezultatele acestui act
Scoala rugaciunii si rezultatele VERIFICATE ale rugaciunii repetative( au existat in tecut pe linga vechi minastiri din Armenia, scoli de mistica a rugaciunii si intelegerea ei, )
Explicatia si verificarea faptului ca rugaciunile repetate ajuta la imbunatatirea fiintei noastre.
Verificarea pildelor lui Hristos

Detaliile de genul inmultirea piinilor si mersul pe apa, eu il inteleg la modul simbolic...iar daca CINEVA din Forurile SUPERIOARE are vre-o problema cu dubiile mele nu are decit sa-mi demonstreze personal ca se poate. Nu are de ce sa se supere ca magarul pe sat din cauza acestei dileme ale mele si a altor 6 miliarde de oameni ca DOAR STIE IN CE IPOSTAZA NE AFLAM CU TOTII PE ACEASTA PLANETA sub INCIDENTA A FOARTE MULTE LEGI RESTRICTIVE de toate felurile!.

Pe mine minunile LUATE SEPARAT ( ca scamatorii) fara suparare dar nu...nu ma intereseaza si nu vreau sa pacatuiesc prin MINTIRE DE SINE ca as intelege despre ce este vorba(conform crestinismului orice MINCIUNA este un pacat deosebit de grav! te dezfigureaza in INTERIOR SI ITI STILCESTE INIMA, te imbolnavesti, incepe sa tremure carnea pe tine, devii o cirpa( INCA DIN LUMEA ASTA)) , ci doar iau invataturile care insotesc aceste relatari si pentru cave am primit VERIFICARI CA ASA ESTE iar de restul sunt convins ca Dumnezeu nu se supara ca NU INTELELG!

Ceea ce a spus Hristos : "Credinta ta te-a vindecat!" asa este , este verificata\
deasemena cind a spus: " Ai crezut si n-ai vazut", Hristos, facea referire STICT la ceva concret, nu la toate minunile prezentate

...asa ca cu mine mai usor cu ploaia de pucioasa si acoperirea INTREGII suprafete USCATE cu o cantitate de apa( care nu exista, ca de fapt nu avem atit de multa H2O pe pamint)Ce alte exemple, ce precedente ai? Pompeiul?...uite ca a ramas intact, unde-i Sodoma? unde-i arca? pe Ararat? nu a gasit-o nimeni acolo!

In schimb povestea lui Ilie O CRED, deoarece am verificari
Povestea luptei lui Iacov cu Ingerul o cred - am verificari!
si mai am si altele.
Luptele Arhistrategilor in ceruri si pe pamint singuri sau alaturi de armatele pamintene pentru care lupta cu alti DEMONI, SUNT CONVINS!!! - este verificata!
deoacamdata atit din ce imi amintesc dar sunt mult mai multe

Un crestin adevarat cred ca are datoria sa nu creada nimic fara sa poata verifica! Cu multa credinta si rugaciune vin si verificarile si confirmarile INTR-UN FEL SAU ALTUL!!! Fii sigura de asta! :)) Succes!
Reply With Quote