View Single Post
Vechi 17.11.2009, 04:19:00
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu-ti convine, stii ceva,..NU CITI draga! Am destui fani. Ti-am mai explicat, ca, printre altele, telul meu in viata nu este sa fiu placut de Anna21!
Fani? :)))))))))))))
Nu este vorba de tine, ci de ideile pe care le promovezi. Si care nu sunt crestine.
Nu cunosti sau contesti invatatura crestina? Pai atunci in ce crezi?

Citat:
Detaliile de genul inmultirea piinilor si mersul pe apa, eu il inteleg la modul simbolic...iar daca CINEVA din Forurile SUPERIOARE are vre-o problema cu dubiile mele nu are decit sa-mi demonstreze personal ca se poate.
Ha!? Sa-ti demonstreze Dumnezeu personal? Dar cine esti tu?

Citat:
Pe mine minunile LUATE SEPARAT ( ca scamatorii) fara suparare dar nu...nu ma intereseaza si nu vreau sa pacatuiesc prin MINTIRE DE SINE ca as intelege despre ce este vorba(conform crestinismului orice MINCIUNA este un pacat deosebit de grav!
Am inteles, nu crezi "minciunile" biblice (cu potopul etc)

Dar cred ca un exemplu de minciuna care
Citat:
te dezfigureaza in INTERIOR SI ITI STILCESTE INIMA
este sa pretinzi ca ai 30 ani de "studiu biblic si patristic" (postare de acum cateva luni).
:)

Citat:
Ceea ce a spus Hristos : "Credinta ta te-a vindecat!" asa este , este verificata\
deasemena cind a spus: " Ai crezut si n-ai vazut", Hristos, facea referire STICT la ceva concret, nu la toate minunile prezentate

...asa ca cu mine mai usor cu ploaia de pucioasa si acoperirea INTREGII suprafete USCATE cu o cantitate de apa( care nu exista, ca de fapt nu avem atit de multa H2O pe pamint)Ce alte exemple, ce precedente ai? Pompeiul?...uite ca a ramas intact, unde-i Sodoma? unde-i arca? pe Ararat? nu a gasit-o nimeni acolo!
Am inteles, daca fac un rezumat, sustii ca Biblia spune minciuni periculoase care te desfigureaza interior .. si ce-ai mai spus acolo.

Citat:
Un crestin adevarat cred ca are datoria sa nu creada nimic fara sa poata verifica! Cu multa credinta si rugaciune vin si verificarile si confirmarile INTR-UN FEL SAU ALTUL!!!
Pai daca n-ai credinta.. ce sa mai verifici? Nu te-ai decis care este inainte credinta sau verificarea. :)))))

Nici nu-mi vine sa te mai ironizez...
Dar fa un bine altora (mila pe care ai verificat-o) si nu mai propaga idei necrestine!

Acum chiar ma intreb: acesta este trendul? Sunt povestirile biblice doar niste metafore? Mai cred multi asta?
Cei care le cred ad literam sunt creduli?
Cat putem "interpreta" din ceea ce se scrie in Biblie?

Last edited by anna21; 17.11.2009 at 04:43:27.
Reply With Quote