View Single Post
Vechi 17.11.2009, 15:03:33
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
De ce sunt necoapta pentru ca nu inteleg asa lucrurile??? Am mai spus, printr-o masa in familie lucrurile pot ramane la fel de proaste...nu cred ca acest eveniment rezolva totul, cati oameni deschid subiecte existentiale in timpul mesei, cati comunica in adevaratul sens al cuvantului??? A spune ce ai facut la servici si cat de buna e salata, sau cat de buna a iesit friptura...nu poate denota o relatie solida...parerea mea.

De ce as fi necoapta?... pentru ca eu am purtat cele mai frumoase si luuungi discutii in familie in living room, fara sa stau la masa, sau la o cafea in bucatarie ascultandu-mi parintii cat de frumos pot vorbi???? ei hai....

Da, pentru mine masa in familie cu siguranta nu ocupa un loc important, asta este...eu in familia mea comunic cu sotul meu si cat e la servici, si cand intra pe usa, si in masina, si la cumparaturi, si in timp ce vizionam un film...deci in continuu, si chiar nu vad cum ar putea rezolva lipsa de comunicare dintre noi o simpla masa in familie!!???

Edit: O fi unul dintre lucrurile frumoase, dar nu poate trage in balanta cel mai mult ...asta e ideea.

ma vad nevoit sa te intreb, din nou, cati ani de casnicie zici ca ai? unul sau doi pare-mi-se... crezi ca mai e nevoie sa-ti raspund? eu nu. insa mai vorbim peste cativa ani... sa aud tonul tau de atunci... iti doresc sa fie acelasi...

si cand spun ca esti necoapta... O, Doamne, da, grozav inca... dar asta nu e de rau. pari pur si simplu nevinovata. de parca acum deschizi ochii... in fine. nu trebuie sa te ingrijoreze. o sa cresti mare...

Last edited by axios; 17.11.2009 at 15:06:51.
Reply With Quote