Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 17.11.2009, 18:46:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Da, adica cei care mint se vor cazni in zadar, nu rusii care detin Cuvintele si Favorurile LUI si care in FAPT au fost ajutati de Dumnezeu in razboaiele care s-au napustit cu furie diavoleasca supra lor de catre alianta fascistilor cu romanii, polonezii, maghiarii, olandezii, italienii chiar si organizatii de nazisti din Franta
Dar ca intotdeauna cind cineva se pune la trinta cu PUTERILE CERULUI cu Arhistrategii Sai, oricit de INARMAT PINA_N dinti ai fi si oricite ravine si vai la Babii Yar ai umple cu sute de mii de cadavrele ale femeilor copiiilor, tiganilor comisari, si partizani, P I E R Z I!
Asa ca oricit te-ai zbate ca pestele pe uscat, Vishovi ,pentru a demonstra ceva de doi lei..nu intereseaza pe nimeni deoarece la RAZBOI, DUMNEZEU este cu NOI, nu cu teutonii!
In Veciii vecilor!
Amin!
nu pot decat sa zambesc... :)

nu vezi ca nu am incercat sa demonstrez nimic? ci tot ce am povestit shi discutat este ceea ce rezulta din marturii shi din ce shtiam de la martori care au povestit, de la Dumnezeu, le-am pus doar cap la cap shi asta a rezultat, ceea ce am scris...

da au fost ajutatzi rushii mii de ani shi apoi s-au intors impotriva Domnului... shi a Reginei Lui... Regina Romania!

iar asta Dumnezeu nu poate sa treaca cu vederea... nu poate sa taca, nu poate sa ascunda murdaria sub presh, caci sangele mortzilor striga catre El din pamant... deci nu-l putem acoperi cu gunoi!

astfel ca te intreb dragul meu Cozia Andrei: de ce tzi-e frica de Medvedev sau de Putin sau de Obama sau urmashii lui Binladen sau ai lui Mautzedung sau ai lui Chegevara sau ai altora, sau de Baroso?

nu-tzi fie frica de ei ca moartea poate surveni shi de la un simplu pacat mititel... deci nu-tzi fie frica... te sfatuieshte un foarte mare fricos... poate chiar fricosul fricoshilor... deci nu te teme ca eu shtiu cat e de cumplita frica absurda shi inchipuita... frica fara sens... frica de frica, frica de vina, frica de a recunoashte in mod cinstit Adevarul din Iistorie shi din Viatza...

Last edited by vsovi; 17.11.2009 at 19:00:43.
Reply With Quote