Eu nu cred ca este falsa. Chiar numai daca te imaginezi cu o femeie deja ai savarsit adulterul, d-apoi daca te mai si masturbezi gandindu-te la ea. Insa in acest caz nu e vorba de adulter, e vorba de o legatura ce ei doi au creat-o si care in subconstientul lui nu se destramase.
Filothea, a fost normal sa-i apara imaginea ei in minte. Gandeste-te ca te-ai desparti chiar acum de sotul tau. Ai putea in primele luni dupa despartire sa faci dragoste cu alt barbat sau sa simti vreo placere sexuala fara sa te gandesti deloc la sotul tau? Cu siguranta te-ai gandi la el. Si asta pentru ca suntem asa facuti incat sa ne atasam de persoana cu care simtim placere sexuala, se creeaza legatura. Incurcate sunt caile mintii, credeti-ma. Nu e asa simplu sa desparti sufletul de fizic, nici macar in cazul barbatilor. El a creat acea legatura cu ea, si greu a rupt-o. Tu nu te stresa, concentreaza-te pe voi doi. Ofera-i tot ce poti si totul va fi bine.
Uite eu de exemplu nu cred in dragostea la prima vedere. Ai o parere falsa despre dragoste. Dragostea se CREEAZA in doi. Acum depinde de voi sa creati in continuare, tu si cu el. Teseti panza dragostei voastre cu firele darurilor voastre unul catre celalalt.
Nu te mai amari, dragostea e creatie, ai grija de ce faceti voi doi.