M-am cam saturat de evreii astia care se tot plang dar nu vad ce fac ai lor doar din pricina faptului ca se cred popor ales. M-am saturat si de toti istoricii astia de doi lei vanduti intereselor fortelor oculte care vor Romania stearsa de pe harta. Vreti ISTORIE? cititi domnilor dragi Dacia preistorica[/b] a lui Densusianu scrisa dupa 20 de ani de documentare pe teren si citind istoricii antici. si mai lasati-ma cu antisemitismul asta...eu in tara la mine nu pot sa-l reabilitez pe Antonescu, care de altfel a fost mai om decat toti evreii la un loc, din cauza ca, obligat de imprejurari a trebuit sa dea si el cateva suflete in mana lui Hitler(care de altfel era evreu) dar nimeni nu-si aduce aminte de vagoanele pline de evrei pe care le-a facut disparute...si apoi domnilor evrei...cine l-a sponsorizat pe Hitler in cursa lui nebuna de inarmare?informati-va dragilor...tot un evreu detinator de banca...dar ....asta e viata...plngeti-va si va smiorcaiti ca asta ati facut de e lumea si apoiavem destule dovezi in Biblie ca de-a lungul istoriei nu v-ati apropiat de Dumnezeu decat atunci cand erati putini certati de catre Acesta...in rest...morminte varuite dragii mei...nu am nimic cu nimeni atata timp cat nu vine sa-mi dea mie lectii de istorie la mine acasa sau de credinta...vreti credinta dragii mei....cititi viata lui Vasile cel Mare,Ioan Hrisostom si a celor ca ei...nu ce suntem noi azi...morminte varuite..Imi cer sincer iertare dar dupa ce am citit pe aici...imi vine sa imi iau campii...
|