Romanii mi se pare umilitor ca am ajuns in aceasta situatie . Nu imi sta in caracter sa mint sau sa imi bat joc de oameni . Suntem o familie de oameni cinstiti si nu facem rau la nimeni . Cei care ne-au batut pe strada nevinovati sunt niste infractori de cea mai joasa spetea , toti sunt recidivisti . Se ocupa cu fel de fel de infractiuni ,care mai de care mai periculoase . De cazul familiei mele a luat la cunostinta insasi presedintele Romaniei Traian Basescu . I-am trimis o noua petitie in care i-am povestit modul de solutionare a plangerilor mele catre instanta Curti de Apel si despre modul in care a decurs acest proces . Am facut acest lucru pt al informa cinstit si nu sa primeasca informatii nereale . I-am cerut sa ma ajute trimitand o echipa de investigatii ,aici in Petrosani ,sa cerceteze cazul ,ca numai asa poate constata ca acuzele mele sunt fondate si de asemeni i-am cerut sa informeze de acest caz pe d-na ministru al justitiei Monica Macovei ,DIICOT , DGA si DNA . Eu ii iert pe toti pentru tot ce ne-au facut ,dar sa recunoasca ca au gresit si sa lase ca adevarul sa iasa la suprafata . Dar dansii nu o fac ,pt ca este vorba de prestigiul unor persoane importante si a recunoaste ca au gresit , le poate strica reputatia . Eu nu am incotro , trebuie sa parcurg etapele cerute de lege ,pentru a ajunge la Strasbourg ,la Curtea Europeana pt Drepturile Omului ,pt a mi se face dreptate . Noi sa respectam legea ,dar legea noua drepturile noastre de om , nu . Cum sa avem o viata mai buna daca infractionalitatea creste pe strazi , iar cei care trebuie sa ne apere de infractori si sa lupte impotriva acestora ,ii favorizeaza si ii sprijina ? Noi traim dupa urma muncii cinstite si incercam sa ne descurcam ,asa cum oputem . Ajutor financiar am primit de la mama mea ,care imi trimite din putinul ei ,atat cat poate , Este o femeie singura ,bolnava de 71 de ani . Fratii , sora nu au posibilitati de a ma ajuta ,din cauza vietii grele din tara , traiesc si ei asa cum pot ,asa cum traiesc majoritatea romanilor . Dar eu am nevoie financiara pentru a putea parcurge etapele cerute de lege ,pt a ajunge la Strasbourg . Cum as putea sa ma opresc aici ? A ma opri inseamna ca fiul meu sa intre in inchisoare nevinovat si pt acest fapt sunt in stare sa ma umilesc in fata orcui . El este sigura mea bucurie si singurul meu sprijin pe lumea asta . Si daca credeti ca eu am mintit cu ceva cercetati si o sa vedeti ca ceea ce am scris eu este adevarat . Va multumesc pentru intelegere si ca doriti sa ma ajutati . Cu sinceritate Catalina
|