Mie imi place foarte mult acest forum, este o mixtura (ca sa nu spun salata) cu de toate: sunt si sfaturi duhovnicesti la obiect, sunt si certuri, si critici, e si iubire, si circ, si distractie, si plictiseala, si evlavie, si credinta, si rugaciune, si ratacire, si foarte multe bune intentii, si indoiala... si multa confuzie. Eu iau ce e frumos din toate, am invatat foarte multe de pe acest forum si am intalnit niste oameni minunati!

Acum,recunosc ca si eu am postat foarte multe numai de dragul "vorbirii" si al socializarii, asa, ca sa ma aflu in treaba.

Observ ca sunt multi useri care nu prea posteaza, doar citesc. Observ ca sunt si multi useri care nu prefera sa posteze, desi eu una stiu ca aceia au raspunsul corect! De asemenea, nu inteleg de ce sunt unii care se supara si care intra atat, dar atat de usor in conflict, pun atat de mult la suflet! Au fost foarte multe intepaturi si jigniri absolut gratuite. Vorba lui Geo, ne rad sectantii. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim (incepand cu mine) mai bine inainte de a posta ceva la folosul pe care replica noastra l-ar putea aduce celuilalt si nu orgoliului nostru (ce sa facem, cu totii suntem prada mandriei), sa avem discernamant sa distingem intre postarile folositoare si cele mai putin... ortodoxe si sa cautam mereu adevarul. Suntem in post, ar trebui sa ne rugam mai mult si sa facem milostenie (iar pe acest forum se poate face multa milostenie sufleteasca). O sa inchei prin a ura tuturor forumistilor o zi cat mai luminoasa si muuult echilibru si verticalitate (eu nu am nimic din ce sugerez, dar merg pe principiul: daruind lumina pe care nu o ai, o vei dobandi si tu).