Daca imi este permis as avea cateva pareri:
- sunt multe persoane inscrise pe forum care doar "va citesc" pe voi toti si nu au curaj sa posteze (cum e si cazul meu, mi-a trebuit curaj sa scriu) de team ca ar fi "mancati" de colegii de forum pentru ideile lor;
- am vazut o intoleranta (dublata de o mandrie nejustificata) greu de crezut la unii; chiar ma gandeam ce bine e ca cel care ne iarta este El si nu vreun om; mai degraba ai iertarea Celui de sus decat sa te ierte aproapele tau;
- acest forum trebuie sa fie un instrument de educatie in domeniul acesta; sa ne intrebam simplu: de ce s-au inscris oamenii pe acest forum? Cu siguranta, majoritatea, ca sa se informeze, sa invete (e destul de rau ca nu sunt pe forum persoane cu pregatire in domeniu care au rolul de formatori si care trebuie sa dirijeze informatiile care se vehiculeaza), sa afle lucruri care ii intereseaza , sa se bucure (uneori oamenii se bucura cand descopera ca nu numai ei au o anumita problema ci mai sufera si altii).
- acest forum nu inlocuieste studiul individual ca sa -i spun astfel; eu cred ca trebuie sa o luam cu abecedarul (NT, pravila bisericeasca, scrieri, etc)si, incet incet sa desoperim in fiecare zi inca un lucru folositor pentru credinta noastra; "Invataceii" trebuie ghidati de cei cu mai multa cunoastere in acest domeniu;
- cred ca multi din cei prezenti aici asteapta solutii la probleme si intrebarile pe care si le pun sau le au, poate asteapta si minuni, tocmai de aceea este important sa existe un echilibru, o masura in toate afirmatiile; altfel, unii devin habotnici iar altii renunta la drumul pe care au apucat
- sunt de acord ca unele subiecte sunt banale sau extrem de lumesti si nu-si au locul aici dar se vor cerne toate
- scuze daca am suparat pe cineva.
|