View Single Post
Vechi 18.11.2009, 10:59:00
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

geo, ceea ce doresti tu, e foarte greu de realizat, avand in vedere ca opiniile aici sunt diferite. exact cum au mai spus si altii foarte putini au terminat teologia. neoprotestantilor de aici nu poti sa le inchizi "gura" poti doar sa-i ignori, dar mereu va exista dorinta sau increderea ca-i putem face sa vada "lumina" si deci mai mult ca sigur ca nu vor fi ignorati. in schimb, da, putem sa-i ignoram pe cei lipsiti de bun simt si de educatie. tu poate stii totul, credinta ta este autentica, si cred ca te uiti la noi cu mare mila si nedumerire. eu ma bucur ca exista acest forum ca pot pune intrebari. intrebarile mele sunt pentru cunoastere, nu pt polemica sau din plictiseala. normal ar trebui sa il intreb pe preotul de la biserica. sunt atatea oameni nevoiasi care au nevoie de el, incat mi se pare aiurea sa-i rapesc timpul cu intrebarile mele. asta nu inseamna ca nu-l intreb si pe dansul, dar mi-e mai usor aici pe forum. asa cum spunea si ANNA21, invatatura crestina iese ca uleiul la suprafata. cine are urechi sa auda va auzi, cine are inima sa creada, va crede.
poate ti se pare ciudat, dar sunt si forumisti care invata de aici