View Single Post
Vechi 18.11.2009, 11:04:03
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
A lua masa in familie nu dovedeste absolut nimic, poate numai impreuna cu alte aspecte are o insemnatate, dar luata separat, cred ca nu inseamna neaparat sfintenie, iubire, comuniune si comunicare.
Ai dreptate, luata separat nu spune nimic, insa impreuna cu comuniunea tuturor celor prezenti, devine o adevarata forta de viata si odihna. Dupa cum vezi, inca de la inceputul discutiei, masa nu e despartita de comuniune, comunicare si interactiune vie intre membrii adunati. A sta la masa impreuna cu oameni cu care nu ai nimic in comun sau fata de care inima ta nu se deschide, este un adevarat chin. Cu totii am simtit, macar o data diferenta aceasta.

Oricum, cuvantul meu ramane acelasi.
Masa luata in familie poate deveni (foarte usor) factor de unitate si intarire a dragostei.
Societatea uraste familiile unite, caci lumea este cazuta.
Ea vrea pe fiecare in coltul lui sau cu altii. Lucrul este foarte usor de observat.

P.S. Faptul ca Morometii ne par a fi anormali, ciudati, etc arata o cadere pe care nici macar nu o constientizam.
Faptul ca erau multe conflicte nu are nici o legatura cu subiectul nostru.
Nu ne cere nimeni sa mancam pe jos, insa a ne aduna cu totii, in anumite momente ale zilei, este mai mult decat necesar.

Last edited by windorin; 18.11.2009 at 11:07:02.
Reply With Quote