View Single Post
Vechi 18.11.2009, 11:33:19
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci l

149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București

A doua emisiune care-i face reclamă falsului Mesia, autointitulat Mihail-Messia Iisus Hristos dela București, a apărut tot într-o vineri la orele 18, la DDTV. Ea a fost intitulată de moderatorul emisiunii “Cu Messia despre misiunea spirituală a României “ (http://video.google.com/videoplay?do...7409750418241#). Fără a aminti câtuși de puțin despre Noul Ierusalim de la Pucioasa, ca și când nici n-ar fi auzit că există, acest Mihăilă-Messia proclamă și el la concurență strânsă un Nou Ierusalim numai al lui, pe care-l va aduce el în România pe norii cerului, la o dată neprecizată, dar iminentă.
Să reproducem aici întregul dialog dintre moderatorul emisiunii de la DDTV Claudiu Neagoe (CN) și Mihăilă-Iisus Hristos-Messia-Dâmbovițeanul(MIH). Notele din paranteze îmi aparțin – Anca Estera:
CN: Dragi telespectatori suntem din nou în dialog cu dumneavoastră și aș vrea să ne întoarcem puțin în timp la ediția noastră de vinerea trecută. Începeam atunci prin a vă citi un pasaj. Aș vrea încă odată să-l aduc în atenția dumneavoastră pentru că mi se pare o chestiune cu adevărat spectaculoasă. Se spunea așa... E vorba de un autor de carte care, chiar pe coperta acestei cărți spune așa:
“Eu sunt acum aici, reîncarnat în România. M-am întors așa cum v-am promis, dar am venit tot așa de simplu și de modest ca în urmă cu 2000 de ani. Am venit așa cum am vrut Eu, și nu așa cum ați vrut voi să vin. Da, am venit cu norii. Norii albi sunt sfinții, martirii, apostolii și ucenicii Adevărului divin. Voi veni și cu navele-nori, spectaculos, așa cum vă doriți, însă va fi prea târziu să Mă recunoașteți atunci.”
Este vorba de... ăăă... un domn... de aici din București care spune nici mai mult nici mai puțin decât: “Sunt Messia”. Bună seara! Mențineți declarația asta?
MIH: Bună seara. Da!
CN: Sunt foarte mulți telespectatori care ne-au trimes mesaje și cred că nu este un secret, mulți... ăă... spun că mergem prea departe, că această declarație n-ar avea o... acoperire, că Mesia trebuie să vină într-un anumit fel, atunci când va veni, într-o manieră spectaculoasă, înconjurat... așa cum, chiar în acest pasaj apare, de nave... nu știu, într-o manieră care să-L facă ușor de recunoscut pentru toată lumea.
MIH: Da. Deci... revenirea este... așa cum vrea Messia și nu așa cum vor ignoranții, deci este... tot simplu, modest, ( Notă: Crezul creștin proclamă, dimpotrivă, o revenire într-o neasemănată putere și slavă, total diferită de prima venire a lui Mesia pe pământ) cu bun simț și natural, în mod natural ( Notă: O revenire pe norii cerului, așa cum este proorocită în Biblie, nu este ceva natural, ci ceva supranatural) iar... referirea aceea, biblică, la cevaaa... măreț, grandios, spectaculos, este de fapt o referire la răpirea creștinilor în văzduh, în Noul Ierusalim ceresc, mai precis. Șiii... în ceea ce privește navele-nori... cei care vor supraviețui... hh!... cataclismului... final... să sperăm totuși că... din ce în ce mai mulți oameni se vor îndrepta cu mintea și cu sufletul către Dumnezeu și din ce în ce mai mulți oameni își vor da singuri șansa să fie salvați în Noul Ierusalim ceresc și în aceste nave-nori ( Notă: Mihăilă-MIH face aici distincție între Noul Ierusalim ceresc și navele nori, ca fiind lucruri diferite. Vom vedea mai târziu cum se contrazice, afirmând că Noul Ierusalim ceresc este una – sau singura – dintre aceste nave-nori) în care sunt... ăă... aceste ființe super-evoluate Elohimi , numite în Biblie, ... ce să spun... va fi într-adevăr un spectacol, și va fi, ăă... ridicarea la cer și, revenirea în glorie, dar atunci va fi prea târziu într-adevăr pentru cei care încă nu s-au întors încă în timp util la... la Dumnezeu...