View Single Post
Vechi 18.11.2009, 11:58:54
melb26's Avatar
melb26 melb26 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Religia: Ortodox
Smile Off, off Theofan...

Citat:
În prealabil postat de theofan Vezi mesajul
Acolo, scrii ca vrea sa se casatoreasca cu tine si cu cealalta nu a vrut. Aici, a vrut sa se casatoreasca cu primul, dar pe parcurs s-a convins ca nu merita si acum zice ca ii da slava lui Dumnezeu ca a impiedicat-o sa se marite cu acela. INSA A AVUT O PERIOADA DE CATEVA LUNI CAND A VRUT SA SE CASATOREASCA CU EL! MA SCOATE DIN MINTI IDEEA ASTA!

Mie imi zice ca ma iubeste cu mult mai mult, ca aceea nu a fost iubire adevarata, acum si-a dat seama ca era o vrajeala de tinerete. De aceea simt nevoia de dovezi de iubire, sa simt ca sunt singura ei iubire si ca primul nu a contat.
Ar trebui sa o crezi daca spune asta, inseamna ca te iubeste cu adevarat.

Citat:
E un sentiment f chinuitor, as vrea asa de mult sa scap de gelozia asta!!!!!! Si e numai pt trecut, ei au rupt orice legatura de cativa ani! Dar cand vad ca deschid subiectul (din cauza obsesiei mele), se enerveaza ca nu uit...

Si inca ceva: e aberant ca as vrea sa cunosc si eu acea persoana? Vreau sa vad daca arata mai bine ca mine.
Draga Theofan, nu are niciun sens sa-l cunosti pe respectivul, din moment ce tu esti centrul universului pt. ea.

Cand imi amintesc ce prostuta eram, credeam ca ma voi marita cu primul meu prieten, credeam ca-l iubesc...Doamne fereste sa fi facut pasul ala vreodata .
Acum cand imi amintesc de el, o fac chiar cu repulsie.

Cand l-am intalnit pe sotul meu acum 6 ani, fiecare celula din mine tanjea dupa el, a fost o atractie foarte mare intre noi, insa asta nu ne-a scutit de probleme.
Sa stii ca abia cu trecerea timpului am reusit sa ne maturizam si sa trecem peste multe dintre problemele vietii.
Cu multe inca ne confruntam, insa acum stim pentru ce luptam, suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului.

Eu cred ca esti un picut imatur, si nu ai trecut prin probleme adevarate, greutati, necazuri in viata.
Lasa prostiile de genul asta. Invata sa o respecti si sa o iubesti pe sotia ta. Dragostea adevarata vine in timp, atunci cand vezi ca te poti bizui pe partener atat la bine cat si la greu.
Ai stiut dinainte la ce te inhami, asa ca uita tot.
Virginitatea nu e mereu o virtute.

Citat:
Am intrebat-o de numele acelei persoane si acum... sa ma iertati, dar imi e mult mai greu sa ma rog acelui sfant care are acel nume, pentru ca rostind numele sfantului, imi amintesc de persoana care nu imi da pace in minte... Si care cred ca nici nu stie de existenta mea, si probabil nici nu-i pasa!
Inteleg perfect ce simti, sa stiu ca si eu am ramas cu o ''sensibilitate'' la numele fostei sotului meu, slava Domnului ca nu are nume de sfant.
Sa stii ca rugaciunea chiar ajuta.
Doamne ajuta!