View Single Post
Vechi 18.11.2009, 19:46:09
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Evolutia nu este "observata"acum,la fel cum nu a fost niciodata.Tot ce spui sunt vorbe goale,speculatii,stii tu ca virusii evolueaza pe aceleasi principii in care au evoluat toate fiintele pe pamant?
Uita-te in carti de specialitate si convinge-te singur, virusii si bacteriile evolueaza, prin mutatii si selectie, doua principii extrem de simple. Mai mult nu pot face pentru tine.
Citat:
Curios lucru ca evolutia s-a apropit la celelalte fiinte si continua doar la virusi:),ce sa ii faci daca au ramas in urma?:))
Nu s-a oprit deloc, insa cu cit viata e mai scurta cu atit evolutia e mai rapida, pentru ca informatia genetica se modifica numai la reproducere. De asemenea, evolutia e atit mai rapida (daca nu se opreste de tot) atunci cind mediul se schimba mai rapid. Sint destule experimente in care se studiaza evolutia, nu pot sa cred decit ca ii banuiesti pe geneticieni de conspiratie.
Citat:
Nu a evoluat nici o fiinta pe pamant in primul rand,tu nu poti demonstra ca ce spui tu este adevarat,nimeni nu poate,si cum un lucru nu poate fi demonstrat nu poate fi considerat stiintific.E o simpla speculatie,sa nu ne mintim singuri.
Desigur, nimeni dintre noi nu a fost acolo cind s-a nascut cel mai indepartat stramos al nostru. Dar nici pe Soare nu am fost si totusi ii cunoastem si sintem de acord cu compozitia sa. E aceeasi stiinta.
Citat:
Acum ma inviti sa il combat pe cristyan,sa inteleg ca pe tine te-am combatut cu succes,sau nu am nici o sansa?:))
Nu, dar am mai discutat acest subiect si am inceput sa ma satur