Citat:
În prealabil postat de Totpeetor
Lacrimi ai spus ca sotul tau sustine ca "a primit botezul cu Duhul Sfant".Tu ce parere ai in acest sens?Cum se comporta dupa ce a trecut la penticostali?Bine sau rau,judecand sincer?
Ai spus:
"Normal ca il mai iubesc, dar din moment ce mi-am pierdut respectul fata de el, din moment ce incredere nu mai am in el, fiindca ma tot minte, nu va mai putea fi niciodata la fel..."
Pai fiindca il iubesti trebuie sa continui sa il respecti,sa ai incredere in el ca nu te minte.
Si daca tu sustii ca ii plac discutiile religioase si iti predica seara de seara,de ce nu iti faci si tu "temele?":)Aduce el un verset biblic prin care vrea sa arate ceva,aduci si tu unul si asa veti avea o discutie placuta in care poate veti ajunge la un consens.Prin biblie se va vedea cine are dreptate.Ai spus ca cunosti Biblia,iar "el de-abia a inceput sa o cunoasca".Pai nu e greu sa discutati despre teme religioase.Tu ai spus ca el aduce "jigniri, blasfemii si huliri la adresa a tot ce tine de ortodoxie...".Poate ti se pare,oricum si el trebuie sa respecte ceea ce crezi tu,iar tu ceea ce crede el,ca altfel nu se va ajunge la nimic bun.Asa e corect.
|
Cred ca nu stii ce spui... Intre noi nu existau secrete, cu atat mai putin minciuni! Ce cred despre primirea "botezului cu Duhul Sfant"? Iti spun sincer si te rog sa nu te simti ofensat. Asta e parerea mea: s-a lepadat de Dumnezeu si de tot ce tine de El, si-a vandut BOTEZUL si a acceptat un altul (cand stim toti ca "exista un singur botez"), ca a vrut semne si minuni si nu ma mir deloc ca le-a primit... Si, sincer, a devenit un necunoscut pentru mine.
De mintit stiu sigur ca ma minte. De exemplu acum doua saptamani, intr-o sambata, stiam ca e la munca, l-am tot sunat, dar telefonul era inchis. Cand a venit acasa, l-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a zis ca i s-a descarcat tel. Dar luand tel de pe masa, l-am deschis si era incarcat ("full")... L-am intrebat ce semnifica asta si mi-a zis ca a fost de la 11 la rugaciune (a venit acasa la 6). L-am intrebat de ce nu mi-a zis, de ce prefera sa spuna minciuni. Mi-a raspuns ca nu credea ca as fi inteles. Si intr-adevar: ce rugaciune tine 7 ore?....
As discuta pe teme religioase cu cea mai mare placere. Ideea este ca e fixist si tot ce spun eu e gresit, ba chiar il enerveaza la culme. Si prefer sa nu vorbesc, sa spun Crezul si Tatal nostru in gand si sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu putere SA TAC.
As da orice sa pot discuta cu el, asa cum discut cu tine, pe forumul asta. Dar cu el nu este posibil. Probabil nu concepe ideea ca eu nu vreau sa ma "pocaiesc"