Citat:
În prealabil postat de theofan
Am si eu o problema. Sunt casatorit de aproape un an, si... nu ma simt casatorit. Simt afectiune fata de sotia mea, dar NU o simt jumatatea mea sau o parte din mine. Nu am pacatuit pana la cununie, avem oarecare liniste (mici certuri, firesti), dar nu stiu daca mai trece cineva prin asa ceva. Cum v-ati simtit dupa casatorie? V-ati simtit schimbati? In ce sens? In afara de faptul ca acum avem relatii trupesti, nu simt nicio schimbare la mine, nici in bine, nici in rau fata de perioada anterioara.
Poate e o intrebare retorica, dar... casatoria se invata? In cat timp?
|
Doamne-ajuta!Stimate domn si eu am aceeasi problema,numai ca eu inainte de casatorie am pacatuit.Eu sunt casatorita de 2 ani.La inceput duceam o viata mai 'lejera' si am gasit sot dupa gustul meu nu dupa voia Lui Dumnezeu,apoi m-am schimbat el a incercat dar a ramas la fel.Si nu mai sunt asa sigura ca il iubesc(sa imi fie cu iertare ca spun asta,dar asa simt).Ma chinuie gandul k dc as fi fost altfel as fi gasit un baiat credincios 'o jumatate a mea' cum spuneti si dumneavoastra.Si am impresia ca sunt nedreapta fata de el.Am momente cnd sunt foarte tulburata.La mine asta cred ca e un fel de ispasire de pacate.Ma gandesc ,poate rabdarea ar fi un remediu foarte bun pentru mine si cred(sper sa nu vorbesc gresit)si pentru dumneavoastra.Dumnezeu sa ne dee ce este de folos spre mantuire.