Nu este bine ce a facut,daca a mintit asa cum spui.Poate s-a rugat 7 ore,daca el asa spune.Si Ilie s-a rugat mult ca Dumnezeu sa dea ploaie si fiindca a staruit mai mult Dumnezeu l-a ascultat.Rugaciunea chiar e buna,niciodata nu va fi prea multa pentru ca in pilde Isus ne spunea ca cine "staruie" in rugaciune va primi ceea ce cere,daca ceea ce el cere este dupa voia Lui Dumnezeu.
El crede ca tu nu il intelegi,asa cum tu ai spus.Nu stiu daca are dreptate sau nu,dar chiar daca nu esti de acord cu ceea ce crede el,da-i de inteles ca il intelegi,ca ii esti alaturi,si vei vedea ca va redeveni pentru tine acea persoana in care ai incredere.Tu crezi despre el ca "s-a lepadat de Dumnezeu si de tot ce tine de El, si-a vandut BOTEZUL si a acceptat un altul (cand stim toti ca "exista un singur botez"), ca a vrut semne si minuni si nu ma mir deloc ca le-a primit... Si, sincer, a devenit un necunoscut pentru mine."Stim amandoi cred ca nu s-a lepadat de Dumnezeu,ca a renuntat la religia lui asta e altceva,dar tot lui Dumnezeu observ ca ii slujeste,si inca cu mai multa ravna(7 ore de rugaciune chiar constituie o "performanta" as putea spune:).Arata-i ca il iubesti neconditionat si vei vedea ca la fel va face si el.
Nu stiu ce sa spun,tu il cunosti bine si stii ce fel de om este.
|