View Single Post
Vechi 18.11.2009, 23:56:22
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Păi hai să mă ajutați să înțeleg aceste scrieri "duhovnicești" ale doamnei White. Ca să nu le reiau le aveți mai sus.
Luati in calcul ca nu prea o sa va raspund la ce expuneti cu indirjire,pentru ca prin ce faceti ,dovediti un spirit nu prea duhovnicesc.Pe acesta directie EGW e foarte sus.
Poate o sa pricepeti ca BAZS o foloseste ca un stindard prin scrierile ei pt PR.
Viata BAZS a fost mult prea intensa si nu s-a format numai prin EGW.
Dar asta nu aveti cum s-o stiti pt ca nu va intereseaza decit aruncarea cu noroi in oricine nu e din credinta dreapta.
Poate o sa aflati ca de bine ce se intelegea cu conducerea bisericii la un moment dat a stat vreo 10 ani prin Australia,si a si precizat ca prin ce scrie vrea doar sa-L ridice pe Cel care a inspirat-o. Dintotdeauna au fost credinciosi pro sau contra ei ,cum sint si azi . Eu sint din cei care au o atitudine mai rezervata .
Dar oricum am gasit in mai multa intelegere biblica in aceasta biserica decit in cea in care am crescut. Diferenta de educatie specifica blocului estic ,care a fost influientata si de religia practicata in tara noastra.De aceea si sintem unde sint ,in coada europei.
Daca vreti sa fiti onest puneti alaturi in semnatura si link-ul oficial al ei.
Sper sa aveti aceasta tarie .
Daca nu , Domnul sa te aiba in paza de duhul care te mina
Reply With Quote