Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Fi liniștit, ți-am urmărit evoluția. .
|
Multumesc frumos , am sa fiu mai atent .
Citat:
Dacă sinucigașul a făcut parte din top 300, se rezolvă și problema ecteniei. Măcar preoții catolici refuză să facă slujbă la sinucigași, sau poate s-or fi schimbat lucrurile și la ei....
|
Tu vorbesti serios? ca voi NP aveti "fluturasi la mansarda" care asa va buimacesc pe cap ca nu stiti sa mai deosebiti nici "albul din negru".
Pai daca o fost din top 300 cine nu-i canta si nu-l prohodea....apoi daca era NP sa vezi cum veneau autobusele cu "crestini" si GIPANELE cu pastori sa-i ureze calatorie placuta spre Rai...nu mai vorbesc despre orchestra cum intona manele hip-hop crestine.
Stai relaxat , ca am vazut si pastori care au ingropat om cu funia inca pe gat...
Citat:
Amintirile mele sunt din "lumea ortodoxiei", de acolo provin eu. Așa că, caută alt grădinar să-i vinzi castraveți..
|
Bine ca ai ramas cu ceva din lumea ortodoxa , amintirile toate sunt frumoase. Scrie o carte , si public-o ca ai sa vezi ce bine se vinde , ca Amintirile lui I.Creanga.
N-am stiut ca esti taran , ca stiam cum sa ma adresez , si nu incercam sa-ti vand castraveti .
Citat:
Ba ne lasă..., chiar se bucură  Posibil să intrăm mai des decât unii dintre ortodocși.
|