View Single Post
Vechi 19.11.2009, 00:30:21
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Fi liniștit, ți-am urmărit evoluția. .
Multumesc frumos , am sa fiu mai atent .

Citat:
Dacă sinucigașul a făcut parte din top 300, se rezolvă și problema ecteniei. Măcar preoții catolici refuză să facă slujbă la sinucigași, sau poate s-or fi schimbat lucrurile și la ei....
Tu vorbesti serios? ca voi NP aveti "fluturasi la mansarda" care asa va buimacesc pe cap ca nu stiti sa mai deosebiti nici "albul din negru".
Pai daca o fost din top 300 cine nu-i canta si nu-l prohodea....apoi daca era NP sa vezi cum veneau autobusele cu "crestini" si GIPANELE cu pastori sa-i ureze calatorie placuta spre Rai...nu mai vorbesc despre orchestra cum intona manele hip-hop crestine.
Stai relaxat , ca am vazut si pastori care au ingropat om cu funia inca pe gat...

Citat:
Amintirile mele sunt din "lumea ortodoxiei", de acolo provin eu. Așa că, caută alt grădinar să-i vinzi castraveți..
Bine ca ai ramas cu ceva din lumea ortodoxa , amintirile toate sunt frumoase. Scrie o carte , si public-o ca ai sa vezi ce bine se vinde , ca Amintirile lui I.Creanga.
N-am stiut ca esti taran , ca stiam cum sa ma adresez , si nu incercam sa-ti vand castraveti .

Citat:
Ba ne lasă..., chiar se bucură Posibil să intrăm mai des decât unii dintre ortodocși.
Reply With Quote