Citat:
În prealabil postat de RuhKara
imi cer iertare daca te simti unul din acei evrei care se tot smiorcaie...se pare ca esti un generalist...eu nu...se stie ca dacii au cobarat din pomi pt ca nu s-au zbatut atat sa aiba un teritoriu al lor ci s-au nascut in el spre deosebire de alte popoare...si nici nu au tinut atat de mult sa se afirme ca altii...saracii ei daci..daca nu erau tradati decimau si armata lui Traian cum au facut si ca cea a predecesorului acestuia...daca citim aflam..daca nu...
uite eu pot sa spun ca tin la tine si la evrei si ii respect si ma bucur ca sunt pe acest pamant deoarece ei L-au daruit lumii pe Hristos...eu cred ca evreii de rand sunt niste oameni cumsecade si de nota zece dar sunt deasemenea ca in fiecare popor o multime de asemenea plangaciosi(mai sunt care plang...vezi trianonul si cei care il plang).
Chiar nu am vrut sa te simti jignit si imi cer iertare.... 
|
stai linishtit, nu ai jignit cu nimic, ci e pismuirea shi ura shi desfranarea care ii atrage shi ii provoaca pe multzi ca sa debiteze minciuni... multi cad in naravurile astea... din mandrie desharta... shi eu... nici eu nu fac exceptzie... nici ispita...
iar dacii, el nu shtie, ca Dacii sunt stramoshii cei buni ai lui Eber, stramoshul poporului lui Dumnezeu... ca latina este o derivata din limba dacica vulgara shi ca nicivorba sa se fi pierdut ci limba romana s-a renascut odata cu amestecul dintre daci shi romani aparand un popor nou, un popor creshtin odata cu rastignirea shi invierea Domnului... caci poporul roman shi Regina Romania este daruita de Dumnezeu Domnului Iisus Hristos inca de la intemeierea lumii caci din pamantul acesta Domnul l-a facut din tzarana pe Adam shi pe Eva iar apoi i-a ashezat intr-o gradina spre rasarit... in Eden... de unde au cazut ademenitzi de sharpe shi au fost scoshi ca sa lucreze pamantul... iar romanii-italici sunt un popor format din stramoshii lui Eneeas care a fost urmarit pe mare de Ulise shi de regii greci pana la insula sherpilor unde grecii au facut mai tarziu temple idoleshti shi pe insula shi in interiorul uscatului shi au incercat sa-l urmareasca pe uscat pe Eneeas shi poporul sau scapat din razboiul Troiei dar acesta ajutat de daci s-a adapostit in padurile shi muntzii Daciei pierzandu-li-se urma, locuri unde a ramas multa vreme, "sugand lapte de la lupoaica", invatzand limba shi tainele intzelepciunilor shi asha a plecat shi a intemeiat cetatea Roma, shi apoi romanii shi imperiul roman s-a umplut de la regii greci de minciunile idoleshti shi de politica lor senatoriala, odata cu cuceririle romane...
deci nu te lasa impresionat de minciunile unora caci Dacii au fost shi sunt un popor blajin shi viteaz shi drept shi smerit dintotdeauna... mai betzivi, mai dragastoshi, mai tampitzi, mai creduli, e drept dar bunatatea shi filoxenia a fost intodeauna principala calitate, adapostind pe orice strain haituit de lupi...
caci de aia se numea tzara lupului caci lupii ascultau de daci shi in razboaiele de aparare haitele de lupi mushcau din pradatori, caci dacii atacau navalitorii alaturi de haite de lupi shi urshi iar barbatzii daci luptatori viteji ii prindeau pe dushmani shi ii tzineau legatzi pana se poacaiau hranindu-i shi ospatandu-i, infratzindu-i cu ei iar apoi le dadeau drumul sa plece shi ei mirandu-se de prostia shi trufia lor proprie intrebandu-se: pentru ce oare am atacat shi am jignit un asha popor smerit shi nevinovat?... care nimanui nu i-a facut nici un rau fiindca vorba aceasta "Cine ridica sabie de sabie va pieri" este chiar pilda acestui pamant...
deci totzi care au ridicat sabie impotriva dacilor au ajuns de rushinea sfintzilor ingeri... totzi, absolut totzi!
(dar prima melodie nu mi-a placut fiindca prea inceraca sa ma lingusheasca la orgolii, a doua in schimb e beton armat, deci mersi frumos!)