View Single Post
Vechi 19.11.2009, 09:33:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Maranatha Vezi mesajul
Omule ,hai sa te intreb si eu ceva?
Cu ce te ajuta sa crezi ca totul e doar un accident ,si viata asta nu are nici o speranta in ceva mai bun?
Unde am spus eu ca nu viata nu are nici o speranta in ceva mai bun? Din contra, am spus ca, chiar daca omul e dobitoc si distruge planeta, viata nu va disparea asa de usor. Viata nu e numai omul.
Citat:
Ce rost are sa existam?
Nici unul prestabilit. Ne alegem noi rostul. Nu e frumos?
Citat:
Cum a aparut gindul? -multi filozofi se incurca aici
Filozofii, asa cum si marii revelatori, stind numai in cur si gindind, nu vor putea sa ii dea de capat. E nevoie de cercetare stiintifica. Care ne arata ca gindul (banuiesc ca vroiai sa spui constiinta) apare treptat, ca nu are o existenta de sine statatoare si ca face parte integranta din noi.
Citat:
ca sa apara ceva coerent, functional,intr-un spatiu al hazardului fara o gindire un proiect cum iti explici tu atunci ca a aparut viata ? asa din prostie?
Pentru ca, repet, universul nostru nu e un spatiu al hazardului total. Exista niste legi clare ce guverneaza universul nostru, dar ele sint mult mai simple, mai elementare, decit cea a necesitatii aparitiei vietii.
Citat:
si de ce nu dispare viata dupa un minut sa zicem?
pentru ca aceleasi legi, reguli, care au dus la aparitia vietii, ramin valabile in continuare si avem motive sa credem ca vor ramine asa si mai departe
Citat:
ce o fi fost in capul lui Isaac Newton sa caute raspunsuri la Apocalipsa 40de ani din viata.
nu stiu, eu consider ca fiecare are dreptul sa aibe pasaricile lui
Citat:
Stii tu, ca educatia crestina a ajutat la inaltarea stiintei unde este acum? prin modelele de gindire. Aaa,ca au mai existat si farisei ignoranti e una si de asta nu am suferit eu bisericile si religiile.Dar ia de studiaza marile personalitati ale omenirii si vezi ce educatie au avut .
si mai vorbim.
mai vorbim. ma documentez si mai vorbim
Reply With Quote