Subiect: o intrebare
View Single Post
Vechi 19.11.2009, 15:26:01
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
discutand chiar in acest moment cu ..vreau sa i spun liber cugetator...inca nu este incartiruit...mi a pus o intrebare formulez esenta ei sau mai bine convingerea lui,pe baza biblica spune el...singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu este Isus Hristos! ce cauta sfintii in acest rol.......chiar daca subiectul a mai fost deschis va rog cu umilinta sa imi raspundeti

Problema e ca neo-protestantii interpreteaza totul in litera, iau mot-a-mot totul fara sa se uite la context
intradevar Iisus e Singurul Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni in sensul ca El e Singurul care a mijlocit mantuirea , impacarea, refacerea legaturii cu Dumnezeu
la asta se refera versetul din 1 Timotei 2:5
Neo-protestantii cred ca a apela la rugaciunea sfintilor sau a Nascatoarei de Dumnezeu este o inlocuire a Mantuitorului
nimic mai gresit, deoarece nici Maria nici sfantii nu sunt considerati mantuitori
e vorba de o intelegere gresita a cuvantului mijlocire
pana una alta, toti suntem mijlocitori inaintea lui Dumnezeu atunci cand ne rugam pt fratii nostrii
Biblia ne indeamna "și vă rugați unul pentru altul, ca să vă vindecați, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. (Iacov 5:16)

atunci cand te rogi Sfintilor nu faci altceva decat sa-i rogi sa-ti intareasca rugaciunea, sa fie alaturi de tine in rugaciune
Pe pamant suntem toti adunati intr-un singur trup, o singura comuniune, Biserica, si aceasta comuniune nu este oprita de moarte ci continua in Imparatia Cerurilor
a te ruga sfintilor este o dovada a comuniunii si a marturisirii aceleasi credinte in Fiul Lui Dumnezeu Cel ce s-a dat pe sine rascumparare

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote